Skip to main content

Hur kan ett företag förändra hur vi ser på trädgårdstrender och framgång? Vad är det som gör Blomsterlandet unikt och vad är deras hemlighet till framgång? Vi utforskar hur Blomsterlandet har revolutionerat trädgårdsbranschen och vad som gör dem till en ledande aktör på marknaden. Låt oss ta reda på hur de skapar enastående trädgårdstrender och lockar kunder från hela landet.

Viktiga poänger:

 • Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av växter och tillbehör både online och i deras 63 butiker runt om i landet.
 • Kunder har möjlighet att förboka trädgårdsväxter för leverans i april och undvika att växterna säljs slut.
 • Blomsterlandet erbjuder smarta tillbehör för förodling som underlättar för kunden att odla sina egna växter.
 • Kunder kan få råd och svar på sina frågor från experter inom växter och trädgård genom Blomsterlandets forum.
 • Genom att erbjuda företagslösningar och gröna inomhusmiljöer hjälper Blomsterlandet även företag att skapa en trivsam arbetsmiljö.

Våra Butiker

Blomsterlandet har 63 butiker runt om i landet där kunder kan köpa växter och tillbehör. Butikerna erbjuder ett brett sortiment av växter och har kunnig personal tillgänglig för att ge råd och tips till kunderna.

Kunnig personal

Blomsterlandets butiker är bemannade av kunnig personal som står redo att hjälpa kunderna med allt från växtval till odlingstips. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren trädgårdsmästare, finns det alltid någon som kan svara på dina frågor och ge rätt vägledning.

Brett sortiment

Blomsterlandets butiker har ett omfattande sortiment av växter för både inomhus- och utomhusmiljöer. Här hittar du allt från gröna växter och blommande växter till träd och buskar. Det finns också många olika sorters tillbehör som jord, gödsel och krukor för att underlätta din trädgårdsodling.

“Jag älskar att besöka Blomsterlandets butiker. Personalen är alltid vänlig och hjälpsam, och de har verkligen koll på växterna. Det är alltid roligt att gå runt och titta på det stora utbudet av växter och få inspiration till sin egen trädgård.” – Anna

Titta in på din närmaste Blomsterlandet butik och upptäck det fantastiska sortimentet av växter och tillbehör. Här finns allt du behöver för att skapa en vacker och blomstrande trädgård eller inomhusmiljö.

Förboka Trädgårdsväxter

Kunden har möjlighet att förboka trädgårdsväxter från Blomsterlandet för leverans i april. Genom att förboka kan kunden säkerställa att de får de växter de önskar i tid för våren. Det är en smart lösning för att undvika att växterna säljs slut innan man hinner köpa dem.

För att förboka trädgårdsväxter från Blomsterlandet, väljer man enkelt önskade växter och lägger dem i sin virtuella kundvagn. Vid kassan kan man sedan välja att förboka leverans under veckorna 14-15 i april.

Genom att använda Blomsterlandets förbokningstjänst kan man vara säker på att få sina favoritväxter hemlevererade i tid. Det är ett bekvämt sätt att planera och förbereda trädgården inför våren och sommaren.

Växttyp Pris per styck
Rosenbuskar 100 kr
Tulpaner 10 kr
Perenner 50 kr

Tabellen ovan visar några exempel på trädgårdsväxter som kan förbokas hos Blomsterlandet. Priserna kan variera beroende på sortiment och säsong.

Smarta Tillbehör Till Din Förodling

Blomsterlandet erbjuder smarta tillbehör för förodling, som underlättar för kunderna att odla sina egna växter och plantera om dem i trädgården. Dessa tillbehör är utformade för att ge optimala förutsättningar för förodlingen och göra processen enklare och mer effektiv.

Minidrivhus

Ett minidrivhus är ett utmärkt verktyg för att skapa optimala växtförhållanden och påskynda tillväxten av dina plantor. Genom att skapa en isolerad och fuktig miljö kan du säkerställa att dina växter får de bästa förutsättningarna för att växa och utvecklas. Minidrivhuset kan också skydda dina plantor från skadliga element som kyla och skadedjur.

Växtbelysning med Adapter

För att säkerställa att dina växter får tillräckligt med ljus under förodlingen, kan du använda en växtbelysning med adapter. Denna typ av belysning ger rätt intensitet och våglängd för att stödja växters tillväxt och ger dig möjlighet att odla dina växter även under perioder med begränsat naturligt ljus.

Odlingstråg

Odlingstråg är perfekta för att så dina frön och hålla dem organiserade under växtprocessen. Genom att använda odlingstråg kan du enkelt hantera och flytta dina plantor när det är dags att plantera om dem. Trågen hjälper också till att bibehålla fuktigheten och underlättar bevattning.

Minipluggbrätten

Med minipluggbrätten kan du förkultivera dina plantor på ett praktiskt och organiserat sätt. Du kan placera små fröer eller sticklingar i brättena och sedan enkelt överföra dem till större krukor eller trädgårdsbäddar vid rätt tidpunkt. Detta gör att du kan etablera starka och friska växter utan att behöva hantera omplantering på ett sätt som kan vara skadligt för växterna.

Med Blomsterlandets smarta tillbehör för förodling kan du ta kontroll över din odling och säkerställa att dina växter får bästa möjliga start. Du kan enkelt hitta dessa tillbehör i butik eller köpa dem online för att påbörja din förodling redan idag.

Blomsterlandet smarta tillbehör till din förodling

Tillbehör Fördelar
Minidrivhus – Skapar optimala förhållanden för växttillväxt
Växtbelysning med Adapter – Ger tillräckligt med ljus under perioder med begränsat naturligt ljus
Odlingstråg – Håller fröna organiserade och underlättar bevattning
Minipluggbrätten – Ger en smidig överföring av plantor till större krukor eller trädgårdsbäddar

Fråga Experterna

Blomsterlandet erbjuder sina kunder möjligheten att få svar på sina frågor och professionella råd från experter inom växter och trädgård. Genom Blomsterlandets forum kan kunderna interagera med experterna och få hjälp med allt från växtval och skötselråd till trädgårdsplanering och dekorationsidéer. Detta är en värdefull resurs för alla trädgårdsälskare, oavsett om de är nybörjare eller erfarna.

Som medlem i Blomsterlandets kundklubb får man förmånen att kunna ställa personliga frågor och få skräddarsydda svar från experterna. Det är ett fantastiskt sätt att få detaljerade och professionella råd som är anpassade efter ens egna behov och trädgårdssituation.

Forumet är öppet för alla att läsa, vilket innebär att man även kan hitta svar på sina egna frågor genom att läsa vad andra har frågat och fått svar på. Detta skapar en gemenskap av trädgårdsentusiaster som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter, vilket kan vara både inspirerande och lärorikt.

Ge ditt trädgårdsprojekt en rivstart genom att dra nytta av Blomsterlandets experter och deras ovärderliga växt- och trädgårdsråd. Lär dig nya tekniker, få tips och tricks och gå vidare med ditt trädgårdsäventyr med fullt självförtroende och kunskap.

Kunders Omdömen

Kunderna har lämnat olika omdömen om sina erfarenheter med Blomsterlandet. Bland omdömena finns både positiva och negativa kommentarer. En del kunder är nöjda med kvaliteten på växterna och den trevliga personalen, medan andra har upplevt problem med skadedjur i växterna eller svårigheter med kontantbetaling.

“Blomsterlandet erbjuder ett fantastiskt utbud av växter och tillbehör. Jag har handlat där flera gånger och varje gång har jag blivit imponerad av den höga kvaliteten på deras produkter. Personalen är också mycket hjälpsam och kunnig. Rekommenderas starkt!” – Maria Jansson

Kund Omdöme
Anna Andersson Mycket bra service och kvalitet på växterna. Har varit en trogen kund i flera år.
Peter Svensson Har haft problem med skadade växter och dålig respons från kundtjänsten. Besviken på kvaliteten.
Sara Larsson Jag är jättenöjd med mitt köp. Växterna var friska och personalen var vänlig och hjälpsam.

Kundernas Röster

 • Blomsterlandet har alltid levererat högkvalitativa växter och tillbehör till attraktiva priser. De har ett brett sortiment och personalen är mycket trevlig och kunnig. – Erik Karlsson
 • Jag har haft problem med skadedjur i några av mina köpta växter från Blomsterlandet. Det var besvärligt och tog tid att lösa. – Lisa Nilsson

Blomsterlandet För Företag

Blomsterlandet erbjuder skräddarsydda företagslösningar för att tillgodose företagens behov av blommor och växter. Med deras breda sortiment kan de erbjuda allt från små dekorationer till stora gröna växter som kan skapa en trivsam och inspirerande inomhusmiljö för företaget.

Som en del av Blomsterlandets företagslösningar kan de även hjälpa till att skapa en grön oas på företagets uteservering. Genom att välja rätt växter kan företaget skapa en välkomnande och avkopplande atmosfär för sina anställda och besökare.

En fördel med att välja Blomsterlandet som leverantör av företagslösningar är att de är en del av Martin & Servera-gruppen. Detta innebär att företaget kan dra nytta av rabatterade marknadspriser och göra sina investeringar ännu mer prisvärda.

Företagslösningar: Sortiment:
Gröna växter för inomhusmiljöer Träd, palmer, och andra gröna växter i olika storlekar
Dekorationer för företagsevenemang Ljus, blommor, och andra dekorativa element
Växter för uteserveringar Säsongsväxter, örter och buskar för att skapa en trivsam utomhusmiljö
Underhållstjänster Vattning, beskärning, och skadedjursbekämpning

Blomsterlandet är dedikerade till att hjälpa företag att skapa en vacker och trivsam arbetsmiljö. Genom att välja deras företagslösningar kan företaget skapa en attraktiv och positiv atmosfär som främjar både produktivitet och välbefinnande.

Inomhusmiljö

Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av växter för inomhusmiljöer. Kunder kan hitta allt från vackra snittblommor till eleganta sidenväxter, blommande exemplar och gröna växter som ger liv åt hemmet. Oavsett om du behöver en liten växt att placera på ditt skrivbord eller en stor krukväxt för vardagsrummet, finns det ett stort utbud av olika storlekar och former för att passa alla rum och säsonger.

Dessa inomhusväxter kommer att ge en frisk och naturlig känsla till ditt hem samtidigt som de förbättrar luftkvaliteten. Växterna är omsorgsfullt utvalda för att passa in i olika inredningsstilar och kan vara en perfekt dekorativt inslag i ditt hem.

Från färgsprakande blommor till gröna bladväxter, finns det något för alla smaker och behov. Ge ditt hem en fräsch touch och njut av den avkopplande och harmoniska atmosfär som inomhusväxter kan skapa.

Uteserveringar

För att skapa en vacker och inbjudande atmosfär på din uteservering erbjuder Blomsterlandet ett brett utbud av växter som speglar säsongen. Från vårblommor till påskdekorationer och sommarblommor, har de allt du behöver för att ge din uteservering en extra touch av färg och liv. För att skapa avgränsningar och skapa en mer privat känsla kan du välja mellan mindre och större avgränsningar med medelhavsväxter. För hösten erbjuder de ljung och städsegrönt som ger din uteservering en varm och mysig atmosfär. För att fira vintern finns det vackra kransar tillgängliga som ger din uteservering en festlig touch.

“Blomsterlandet har verkligen hjälpt oss att skapa en fantastisk atmosfär på vår uteservering. Våra gäster älskar de vackra blommorna och grönskan som ger en känsla av lugn och avkoppling. Tack vare Blomsterlandet kan vi erbjuda en härlig utomhusupplevelse för våra kunder.” – Restaurangägare

Med Blomsterlandets hjälp kan du skapa en inspirerande och välkomnande miljö på din uteservering. Oavsett vilken säsong det är, har de de perfekta växterna för att förhöja din uteserverings estetik och skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster.

Viktiga punkter:

 • Blomsterlandet har ett brett utbud av växter för uteserveringar
 • De erbjuder säsongens blommor och dekorationer
 • Möjlighet att skapa avgränsningar med medelhavsväxter
 • Ljung och städsegrönt för att ge en varm atmosfär på hösten
 • Vackra kransar för att fira vintern

Enkelt För Dig

Blomsterlandet gör det enkelt för dig att beställa växter och tillbehör online. Du kan välja mellan att hämta upp dina varor i butik eller få dem levererade direkt till din dörr mot en fraktavgift. Oavsett vilket alternativ du väljer, kan du njuta av bekvämligheten att handla när det passar dig bäst.

För att göra din beställning ännu smidigare erbjuder Blomsterlandet olika betalningsalternativ. Du kan betala med kortbetalning eller Swish, vilket ger dig flexibilitet och enkelhet i betalningsprocessen.

Beställning och Leverans

För att beställa dina favoritväxter och tillbehör från Blomsterlandet behöver du bara följa några enkla steg:

 1. Besök Blomsterlandets hemsida och navigera till den produkt du önskar beställa.
 2. Lägg till produkten i din varukorg genom att klicka på “Lägg till i varukorg”.
 3. När du är nöjd med ditt val, gå till kassan genom att klicka på “Gå till kassan” i varukorgen.
 4. Fyll i dina kontaktuppgifter och välj önskat leveransalternativ eller butik för upphämtning.
 5. Välj ditt föredragna betalningsalternativ och slutför beställningen genom att klicka på “Bekräfta köp”.

Efter att du har slutfört din beställning tar Blomsterlandet hand om resten. Om du har valt att få din beställning levererad kommer den snart att befinna sig i händerna på en professionell budtjänst som kommer att se till att den når dig säkert och i tid.

Oavsett om du väljer att hämta upp dina varor i butik eller få dem levererade, kan du vara säker på att Blomsterlandet har gjort det enkelt för dig att få tillgång till de vackraste växterna och de bästa tillbehören för din trädgård eller inomhusmiljö.

Leveransalternativ Fraktavgift
Hämta i butik Gratis
Leverans till dörr Fraktavgift tillkommer

Blomsterlandet enkel beställning och leverans

“Att kunna beställa växter och tillbehör online har verkligen förenklat mitt trädgårdsarbete. Jag sparar tid på att inte behöva gå till butiken och kan istället få alla mina favoritväxter levererade direkt till min dörr. Tack Blomsterlandet!” – Emma, nöjd kund

Inspiration och Prisexempel

Hos Blomsterlandet finns det otaliga möjligheter att bli inspirerad och skapa vackra blomsterarrangemang för ditt hem eller trädgård. Med deras breda utbud av växter och tillbehör kan du ge din plats en unik och personlig atmosfär.

Blomsterlandet erbjuder prisexempel som hjälper dig att visualisera hur du kan få mest värde för pengarna. Genom att kombinera olika växter och tillbehör kan du skapa både budgetvänliga och mer exklusiva arrangemang som passar din stil och preferenser.

Låt dig inspireras av Blomsterlandets kreativa idéer och prova på olika stilar och färgscheman för att hitta det som passar just dig och ditt hem bäst. Med deras expertis och rådgivning är du garanterad att skapa en blomstervärld som imponerar på både dig själv och dina gäster.

FAQ

Hur kan jag köpa växter från Blomsterlandet?

Du kan köpa växter från Blomsterlandet antingen i någon av deras 63 butiker runt om i landet eller online. Online kan du välja att hämta upp varorna i butik eller få dem levererade mot en fraktavgift.

Kan jag förboka trädgårdsväxter från Blomsterlandet?

Ja, du kan förboka trädgårdsväxter från Blomsterlandet för leverans i april under veckorna 14-15. Detta säkerställer att du får de växter du önskar i tid för våren.

Vad för slags tillbehör erbjuder Blomsterlandet för förodling?

Blomsterlandet erbjuder smarta tillbehör för förodling såsom minidrivhus, växtbelysning med adapter, odlingstråg och minipluggbrätten. Dessa tillbehör underlättar för dig att odla dina egna växter och plantera om dem i trädgården.

Hur kan jag få råd om växter och trädgård från experter?

Blomsterlandet har ett forum där du kan ställa frågor och få råd från experter inom växter och trädgård. Som medlem i Blomsterlandets kundklubb kan du även få personliga svar från experterna. Forumet är öppet för alla att läsa, så du kan även hitta svar på dina egna frågor genom att läsa vad andra har frågat och fått svar på.

Vad säger kunderna om Blomsterlandet?

Bland omdömena finns både positiva och negativa kommentarer. En del kunder är nöjda med kvaliteten på växterna och den trevliga personalen, medan andra har upplevt problem med skadedjur i växterna eller svårigheter med kontantbetaling.

Vilken typ av lösningar erbjuder Blomsterlandet för företag?

Blomsterlandet erbjuder företagslösningar för att tillgodose företagens behov av blommor och växter. De kan erbjuda allt från små dekorationer till stora grönväxter för företagets inomhusmiljö. Dessutom finns det möjlighet att skapa en grön oas på företagets uteservering. Som kund i Martin & Servera-gruppen får du även rabatt på marknadspriserna.

Vilka typer av växter erbjuder Blomsterlandet för inomhusmiljöer?

Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av växter för inomhusmiljöer, inklusive snittblommor, sidenväxter, blommande och grönväxter. Dessa växter finns i olika storlekar och former för att passa olika rum och säsonger.

Vilka växter erbjuder Blomsterlandet för uteserveringar?

För uteserveringar erbjuder Blomsterlandet växter som speglar säsongen, inklusive vårblommor, påskdekorationer och sommarblommor. De har även mindre och större avgränsningar med medelhavsväxter samt ljung och städsegrönt för hösten och vackra kransar för vintern.

Hur kan jag beställa växter och tillbehör från Blomsterlandet?

Du kan beställa växter och tillbehör från Blomsterlandet online. Du har möjlighet att hämta upp varorna i butik eller få dem levererade mot en fraktavgift. Du kan välja mellan olika betalningsalternativ som kortbetalning och Swish.

Har Blomsterlandet någon inspiration att erbjuda för blomsterarrangemang?

Ja, Blomsterlandet erbjuder inspiration och prisexempel för att hjälpa dig att skapa vackra och prisvärda blomsterarrangemang. Dessa exempel visar hur du kan använda olika växter och tillbehör för att skapa en unik och personlig atmosfär i ditt hem eller trädgård.

Leave a Reply