Skip to main content

I en tid då miljömedvetenhet och teknisk innovation sammanstrålar, är det ingen överraskning att efterfrågan på elbilsladdare skjuter i höjden, särskilt i Stockholm. Elkontakten i Sverige AB har märkt av detta växande behov och är nu redo att möta den ökade efterfrågan med lanseringen av deras nya webbshop, som tillgodoser hela Stockholms län.

Elkontakten i Sverige AB har länge varit en betrodd partner för elinstallationer och elektriska tjänster, inklusive installation av laddboxar för elbilar. Med den nya webbshoppen kan invånarna i Stockholm nu enkelt och bekvämt hitta, jämföra och köpa laddboxar online.

Från Trångsund till Tullinge, Södermalm till Sundbyberg, och Östermalm till Älvsjö – Elkontakten i Sverige AB har nu täckt hela Stockholms län. Ingen plats är för avlägsen eller för svår att nå.

Elkontakten i Sverige AB:s nya webbshop erbjuder en enkel och snabb lösning för att köpa laddboxar. Du kan nu köpa din laddbox online, och sedan kan våra auktoriserade elektriker komma och installera den åt dig. Från Värmdö till Vårby, och från Vasastan till Ågesta, vi har nu möjlighet att ge ännu fler människor tillgång till säkra och effektiva laddningsalternativ för deras elbilar.

Denna utveckling kommer vid en tidpunkt då allt fler människor byter till elbilar som ett sätt att minska sin miljöpåverkan. Elkontakten i Sverige AB är stolta över att kunna bidra till denna övergång och hjälpa Stockholm att bli en ännu grönare stad.

Så oavsett om du bor i Solna, Länna, eller någon annanstans i Stockholms län, kan du nu enkelt hitta och köpa din nästa laddbox på Elkontakten i Sverige AB:s webbshop.

Leave a Reply