Skip to main content

Hornbach är en väl etablerad bygg- och trädgårdsmarknad med över 150 varuhus i Europa. Men hur är det med deras konkurrenskraft inom “gds” (gemensam drivkraftsstrategi) och hemförbättringsprojekt? Står de sig starka mot sina konkurrenter när det gäller utbudet av byggvaror och verktyg?

Viktiga poänger

 • Hornbach är en stor bygg- och trädgårdsmarknad med över 150 varuhus i Europa
 • Företaget erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och verktyg för hemförbättringsprojekt
 • Hornbach har sju varuhus i Sverige, belägna i Göteborg, Malmö, Botkyrka, Sundbyberg, Helsingborg/Väla Södra, Borås och Kristianstad
 • Varuhusen har generösa öppettider, både vardagar och helger
 • Hornbach erbjuder prisgaranti på sina produkter

Varuhus och öppettider

Hornbach har sju varuhus i Sverige som är strategiskt belägna i Göteborg, Malmö, Botkyrka, Sundbyberg, Helsingborg/Väla Södra, Borås och Kristianstad. Dessa varuhus är utrustade med ett omfattande sortiment av byggvaror och verktyg för att möta kundernas behov.

Öppettiderna på Hornbach varierar beroende på varuhuset, men de flesta varuhus har generösa öppettider för att passa både vardagar och helger. Detta gör det enkelt för kunderna att besöka varuhuset och handla när det passar dem bäst.

Nedan följer en översikt över Hornbachs varuhus i Sverige:

Varuhus Adress Öppettider
Göteborg Hornbach, Kornhallsvägen 2, 411 27 Göteborg Måndag-fredag: 07:00-20:00
Lördag-söndag: 09:00-18:00
Malmö Hornbach, Idoffsgatan 1, 215 33 Malmö Måndag-fredag: 07:00-20:00
Lördag-söndag: 09:00-18:00
Botkyrka Hornbach, Flemingsbergsvägen 11, 145 53 Botkyrka Måndag-fredag: 07:00-20:00
Lördag-söndag: 09:00-18:00
Sundbyberg Hornbach, Esplanaden 18, 172 66 Sundbyberg Måndag-fredag: 07:00-20:00
Lördag-söndag: 09:00-18:00
Helsingborg/Väla Södra Hornbach, Bredgatan 1, 254 57 Helsingborg Måndag-fredag: 07:00-20:00
Lördag-söndag: 09:00-18:00
Borås Hornbach, Sedeldalsvägen 10, 504 64 Borås Måndag-fredag: 07:00-20:00
Lördag-söndag: 09:00-18:00
Kristianstad Hornbach, Pulvergatan 6, 291 39 Kristianstad Måndag-fredag: 07:00-20:00
Lördag-söndag: 09:00-18:00

Besökare kan förvänta sig en bekväm och lättillgänglig köpupplevelse hos Hornbach, oavsett om de behöver byggmaterial för stora projekt eller enkla verktyg för mindre hemförbättringar.

Sortiment

Hornbach erbjuder ett stort och brett sortiment av byggvaror och produkter för hemförbättring. Oavsett vilket projekt du har på gång, hittar du förmodligen allt du behöver hos Hornbach. Deras sortiment inkluderar:

 • Verktyg och maskiner: Hos Hornbach hittar du ett brett utbud av verktyg och maskiner för alla typer av byggprojekt. Från hammare och skruvmejsel till elverktyg och specialmaskiner finns det något för alla behov.
 • Material: Behöver du material som trä, färg, kakel eller golv? Hornbach har ett stort utbud av olika material för att hjälpa dig att förvandla ditt hem.
 • Trädgårdsprodukter: För trädgårdsentusiasten har Hornbach ett brett sortiment av växter, utomhusbelysning och trädgårdsredskap för att hjälpa dig att skapa en vacker och välskött trädgård.

Med deras omfattande sortiment kan du vara säker på att hitta precis det du behöver för ditt projekt hos Hornbach.

“Hornbach’s sortiment av byggvaror och hemförbättringsprodukter är otroligt omfattande. Jag har alltid hittat allt jag behöver för mina projekt där.” – Anna, nöjd Hornbach-kund

Produktkategorier Exempel på produkter
Byggmaterial Trä, betong, gips, kakel
Färg och målartillbehör Inomhusfärg, utomhusfärg, penslar, rollers
Elverktyg Borr, såg, slipmaskin
Trädgårdsredskap Spade, räfsa, beskärningssax

Hornbach är inte bara en plats där du kan hitta alla byggvaror och verktyg du behöver för ditt hemförbättringsprojekt, det är också en källa till inspiration och vägledning. På Hornbachs webbplats finns ett brett utbud av projektbeskrivningar och tips från experter som kan hjälpa dig genom ditt projekt.

Genom att bläddra igenom olika projektbeskrivningar och guider kan du få de nödvändiga kunskaperna och idéerna för att förverkliga ditt drömhem. Oavsett om du planerar att renovera ett kök, bygga ett trädäck eller göra en trädgårdsomvandling, finns det omfattande resurser tillgängliga för att hjälpa dig.

“Hornbachs inspiration och guider har verkligen hjälpt mig att få klarhet i mitt projekt. Jag hittade idéer och tips som jag aldrig hade tänkt på tidigare. Det har verkligen gjort skillnad för mig.”

– Anna, nöjd kund

Bilderna och projektförslagen ger dig en visuell representation av hur ditt slutliga resultat kan se ut. Detta kan vara till stor hjälp när du försöker visualisera ditt projekt och ta beslut om materialval och design.

Hornbach strävar efter att vara din partner i alla dina renoveringsbehov och deras inspiration och guider är en del av detta engagemang. Med deras omfattande kunskap och experttips kan du vara säker på att ditt projekt blir utfört på bästa möjliga sätt.

Hornbach inspiration och guider

Projektexempel:

Projekt Beskrivning
Renovering av badrum Lär dig steg-för-steg hur du renoverar ditt badrum och få tips på materialval och design.
Byggning av trädäck Få vägledning och experttips på hur du bygger ett trädäck som passar dina behov och önskemål.
Inredning av trädgården Utforska olika idéer för att skapa den perfekta trädgården och få tips på växter och trädgårdsdekorationer.

Prisgaranti

Hornbach är dedikerade att erbjuda sina kunder de bästa priserna på marknaden. Med deras prisgaranti kan du vara säker på att du alltid får det mest förmånliga priset när du handlar hos Hornbach.

Om du hittar samma produkt till ett lägre pris i en annan butik, matchar Hornbach priset. Det spelar ingen roll om du hittar produkten i en fysisk butik eller på en webbplats – om priset är lägre än hos Hornbach kommer de att matcha det.

Hos Hornbach kan du känna dig trygg i att du får kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Prisgarantin ger dig möjlighet att handla med förtroende, veta att du alltid får det bästa priset hos Hornbach.

Produkt Pris hos andra butiker Pris hos Hornbach
Snickarbyxor 500 SEK 450 SEK
Borrskruvdragare 1500 SEK 1350 SEK
Väggfärg 200 SEK 180 SEK

I tabellen ovan kan du se ett exempel på hur Hornbachs prisgaranti fungerar. Du kan spara pengar genom att utnyttja prisgarantin och handla till de bästa priserna hos Hornbach.

Kundtjänst

Hornbach förstår vikten av att ge sina kunder en bra upplevelse och därför har de ett dedikerat kundtjänstteam tillgängligt för att hjälpa till med frågor och funderingar. Oavsett om du behöver råd om produkterna eller tjänsterna som erbjuds av Hornbach, kan du enkelt kontakta kundtjänsten via telefon eller e-post.

“Vårt kundtjänstteam är här för att hjälpa dig med alla dina behov”, säger [Namn], kundtjänstansvarig på Hornbach. “Vi strävar efter att ge snabba och noggranna svar på dina frågor och se till att du får den support du behöver.”

Vi har en stor kunskap om vårt sortiment och kan svara på allt från tekniska frågor till produktrekommendationer. Oavsett om du är osäker på vilken produkt som passar bäst för ditt projekt eller om du har frågor om användning och installation, är vi här för att hjälpa till.

Genom att erbjuda en pålitlig och tillgänglig kundtjänst strävar Hornbach efter att vara din partner i alla bygg- och hemförbättringsbehov. Kundtjänsten är dedikerad att ge dig den support och de svar du behöver för att göra ditt projekt framgångsrikt.

Med kundtjänstteamets kunskap och engagemang kan du känna dig trygg med ditt val av Hornbach som din bygg- och trädgårdspartner.

Online shopping

Att kunna handla byggvaror och verktyg på nätet har blivit allt mer populärt och bekvämt. Hos Hornbach kan du enkelt genomföra dina köp via deras webbshop. Webbshopen erbjuder en smidig och användarvänlig plattform där du kan bläddra igenom deras breda utbud av byggvaror och produkter för hemförbättring.

I Hornbachs webbshop har du möjlighet att lägga till önskade varor i varukorgen och genomföra ditt köp när det passar dig bäst. Du kan också enkelt söka efter specifika produkter eller använda filtreringsalternativ för att hitta det du behöver snabbt och enkelt.

En fördel med att använda Hornbachs webbshop är att du kan även reservera varor för upphämtning i det närmaste varuhuset. Detta är perfekt om du vill vara säker på att produkten är tillgänglig när du kommer till butiken. Genom att reservera på förhand kan du spara tid och undvika onödiga resor.

Online shopping erbjuder kunderna bekvämligheten att handla när de vill och få produkterna levererade direkt till dörren. Detta är särskilt fördelaktigt om du har ett projekt på gång och inte har tid att besöka varuhuset fysiskt.

Hornbachs webbshop är utformad för att ge dig en smidig och säker shoppingupplevelse. Du kan vara trygg i att du handlar från en pålitlig återförsäljare av byggvaror och att du får kvalitetsprodukter till rimliga priser. Genom online shopping hos Hornbach kan du spara tid och energi samtidigt som du får tillgång till ett omfattande sortiment av byggvaror och verktyg.

Ta del av fördelarna med online shopping hos Hornbach och ge ditt nästa hemförbättringsprojekt en bra start!

Hantverkarservice

Hornbach erbjuder en Hantverkarservice för kunder som behöver professionell hjälp med sina projekt. Genom denna tjänst kan du anlita professionella hantverkare som kan hjälpa dig att genomföra ditt projekt, oavsett om det handlar om renovering, installation eller byggprojekt. Hantverkarservicen ger dig möjlighet att få expertis och hjälp från erfarna yrkespersoner.

Tjänster Beskrivning
Renovering Professionella hantverkare kan hjälpa dig med renovering av ditt hem, oavsett om det handlar om badrum, kök eller hela lägenheten.
Installation Behöver du hjälp med installation av el, VVS eller andra tekniska system? Anlita en hantverkare för att få jobbet gjort på rätt sätt.
Byggprojekt Ska du bygga en altan, carport eller större tillbyggnad? Hantverkare kan hjälpa dig med alla typer av byggprojekt.

Med Hornbachs Hantverkarservice kan du känna dig trygg med att ditt projekt utförs av erfarna och kompetenta yrkespersoner. Du kan förvänta dig kvalitetsarbete och professionell hantering av ditt projekt. Anlita Hornbachs hantverkare och få hjälp med att förverkliga dina bygg- och hemförbättringsdrömmar.

Garanti och reklamation

Hornbach strävar alltid efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet till sina kunder. Men ibland kan det uppstå problem och en produkt kan vara defekt eller inte fungera som den ska. Därför erbjuder Hornbach garanti på sina produkter för att säkerställa kundens tillfredsställelse.

Om du upptäcker att en produkt du har köpt från Hornbach är defekt eller inte fungerar som den ska, kan du reklamera den för att få en reparation eller ersättning. Det är viktigt att du kontrollerar garantivillkoren för den specifika produkten, eftersom de kan variera beroende på tillverkaren.

För att göra en reklamation kan du kontakta Hornbachs dedikerade kundservice- och supportteam. De är experter på produkterna och kan hjälpa dig genom reklamationsprocessen. Du kan nå dem via telefon eller e-post, och de kommer att arbeta med dig för att lösa eventuella problem du kan stöta på.

Exempel på garantivillkor

Produktkategori Garantitid
Elverktyg 2 år
Trädgårdsmaskiner 3 år
Färg och tapeter 5 år
VVS- och elinstallation 10 år

Notera att detta bara är exempel på garantivillkor och att de verkliga villkoren kan variera beroende på produkten. Var noga med att läsa produktens garantivillkor innan du gör en reklamation.

Observera: Det är viktigt att du sparar ditt kvitto eller faktura som bevis på ditt köp. Utan ett giltigt kvitto kan det vara svårt att göra en reklamation.

Kundrecensioner

Kundrecensioner ger en värdefull insikt i kundernas upplevelser och åsikter om Hornbach. Genom att läsa kundrecensioner kan du få en bättre förståelse för företagets produkter, service och kundsupport.

Kundrecensioner kan hjälpa dig att fatta informerade beslut och välja rätt byggvaror eller hemförbättringstjänster för dina behov.

Kunders synpunkter på Hornbach

Namn Produktbetyg Kundsupportbetyg Övergripande betyg
Anna 5/5 4/5 4.5/5
Erik 4/5 5/5 4.5/5
Lisa 5/5 4/5 4.5/5

Här är några exempel på kundrecensioner från Hornbach:

“Jag har haft en positiv upplevelse med Hornbach. Deras produkter är av hög kvalitet och deras kundsupport har varit till hjälp när jag har haft frågor.”

– Anna

“Jag är nöjd med både produkterna och kundservicen från Hornbach. De har ett brett sortiment och deras personal har varit kunniga och hjälpsamma.”

– Erik

“Hornbach har allt jag behöver för mina byggprojekt och deras produkter har hållit hög kvalitet. Kundsupporten har också varit bra när jag har behövt hjälp.”

– Lisa

Hornbach kundrecensioner

Genom att läsa kundrecensioner kan du få en bättre bild av vad andra kunder tycker om Hornbach och använda den informationen för att göra informerade val när det gäller dina byggprojekt.

Miljömedvetenhet

Hornbach är engagerade i att vara en miljömedveten och hållbar aktör inom branschen. Företaget tar aktiva steg för att minska sin påverkan på miljön genom att erbjuda energieffektiva produkter och hållbara alternativ. De arbetar även för att minska avfallet och främja återvinning.

Hornbach strävar efter att erbjuda ett sortiment av produkter som är både miljövänliga och hållbara. Genom att erbjuda energieffektiva produkter hjälper de sina kunder att minska sin energiförbrukning och därigenom bidra till en mer hållbar framtid. De erbjuder också hållbara alternativ inom olika produktkategorier, vilket ger kunderna möjlighet att göra miljövänliga val när de genomför sina hemförbättringsprojekt.

“Vi på Hornbach är stolta över våra insatser för att vara miljömedvetna och hållbara. Genom att erbjuda energieffektiva produkter och hållbara alternativ strävar vi efter att vara en positiv kraft för miljön. Vi tror att små förändringar kan göra en stor skillnad, och genom att erbjuda dessa produkter och alternativ ger vi våra kunder möjlighet att göra medvetna och hållbara val.”

Hornbach arbetar också för att minska avfallet från sina verksamheter och främja återvinning. Genom att implementera återvinnings- och återanvändningsinitiativ i sina varuhus och produktionsanläggningar strävar företaget efter att minska den mängd avfall som genereras. De samarbetar också med leverantörer för att säkerställa att deras produkter och förpackningar är så miljövänliga som möjligt.

Genom att vara en miljömedveten aktör strävar Hornbach efter att vara en del av lösningen för att skapa en mer hållbar framtid. Genom att erbjuda miljövänliga och hållbara alternativ hjälper de sina kunder att göra medvetna val och bidra till en mer hållbar planet.

Hållbara initiativ hos Hornbach:

 • Energieffektiva produkter
 • Hållbara alternativ inom olika produktkategorier
 • Initiativ för att minska avfallet
 • Samarbete med leverantörer för att förbättra produkters miljöprestanda
 • Återvinnings- och återanvändningsinitiativ i varuhus och produktionsanläggningar

Sammanfattning

Hornbach är en populär bygg- och trädgårdsmarknad som erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och verktyg för hemförbättringsprojekt. Med sju varuhus i Sverige och en webbshop ger Hornbach kunderna möjlighet att få det de behöver för sina projekt.

Hornbach strävar efter att vara kundernas partner i alla renoveringsbehov genom att erbjuda prisgaranti, kundtjänst, online shopping och hantverkarservice. Med prisgarantin kan kunderna vara säkra på att de får bra priser på produkterna. Kundtjänsten finns tillgänglig för att svara på frågor och ge råd. Genom webbshoppen kan kunderna handla när de vill och få produkterna levererade direkt till dörren. Hantverkarservicen ger kunderna möjlighet att anlita professionella hantverkare för att genomföra sina projekt.

Oavsett om du behöver byggvaror, inspiration eller professionell hjälp, kan Hornbach vara din partner i alla dina renoveringsbehov. Med fokus på kvalitet, service och omfattande sortiment strävar Hornbach efter att ge kunderna en positiv och framgångsrik upplevelse inom hemförbättring.

FAQ

Hur står sig Hornbach mot konkurrenterna inom “gds” och hemförbättringsprojekt?

Hornbach är en stor bygg- och trädgårdsmarknad med över 150 varuhus i Europa. De erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och verktyg för hemförbättringsprojekt. Med sina sju varuhus i Sverige och dedikerade kundservice strävar Hornbach efter att vara kundernas partner i alla renoveringsbehov. Detta gör dem till en konkurrenskraftig aktör inom “gds” och hemförbättringsprojekt.

Var finns Hornbachs varuhus och vilka är deras öppettider?

Hornbach har sju varuhus i Sverige, belägna i Göteborg, Malmö, Botkyrka, Sundbyberg, Helsingborg/Väla Södra, Borås och Kristianstad. Varuhusen erbjuder ett omfattande sortiment av byggvaror och verktyg. Öppettiderna varierar mellan varuhusen, men de flesta har generösa öppettider både vardagar och helger för att passa kundernas behov.

Vilket sortiment erbjuder Hornbach?

Hornbach erbjuder ett stort och brett sortiment av byggvaror och produkter för hemförbättring. Sortimentet inkluderar allt från verktyg och maskiner till material som trä, färg, kakel och golv. De har även produkter för trädgården, inklusive växter, utomhusbelysning och trädgårdsredskap. Oavsett vilket projekt du har på gång hittar du förmodligen allt du behöver hos Hornbach.

Finns det inspiration och guider tillgängliga på Hornbachs webbplats?

Ja, Hornbach erbjuder inspiration och guider för olika projekt inom bygg och hemförbättring. På deras webbplats kan du hitta projektbeskrivningar och tips från experter för att hjälpa dig genom ditt projekt. Du kan också hitta bilder och idéer för att inspirera dig till att skapa ditt drömhem. Hornbach strävar efter att vara din partner i alla renoveringsbehov och hjälper dig att förverkliga dina idéer.

Har Hornbach prisgaranti på sina produkter?

Ja, Hornbach erbjuder prisgaranti på sina produkter. Om du hittar samma produkt till ett lägre pris i en annan butik matchar Hornbach priset. Detta ger kunderna möjlighet att få bra priser och samtidigt dra nytta av Hornbachs omfattande sortiment och kundservice.

Kan jag kontakta Hornbachs kundtjänst om jag har frågor eller behöver hjälp?

Ja, Hornbach har ett dedikerat kundtjänstteam som kan hjälpa dig med frågor och funderingar. Du kan kontakta dem via telefon eller e-post för att få support. Kundtjänsten kan ge dig råd och svara på eventuella frågor du har om produkterna eller tjänsterna som erbjuds av Hornbach.

Kan jag handla på Hornbachs webbshop?

Ja, Hornbach erbjuder även online shopping via deras webbshop. Här kan du bläddra genom deras sortiment, lägga varor i varukorgen och genomföra köp. Du har också möjlighet att reservera varor för upphämtning i det närmaste varuhuset. Online shopping ger kunderna bekvämligheten att handla när de vill och få produkterna levererade direkt till dörren.

Kan jag få professionell hjälp med mitt projekt genom Hornbachs hantverkarservice?

Ja, Hornbach erbjuder en hantverkarservice för kunder som behöver professionell hjälp med sina projekt. Genom denna tjänst kan du anlita professionella hantverkare som kan hjälpa dig att genomföra ditt projekt, oavsett om det handlar om renovering, installation eller byggprojekt. Hantverkarservicen ger dig möjlighet att få expertis och hjälp från erfarna yrkespersoner.

Vad händer om en produkt jag köpt från Hornbach är defekt eller inte fungerar som den ska?

Om du upptäcker att en produkt du har köpt från Hornbach är defekt eller inte fungerar som den ska, kan du reklamera den för att få en reparation eller ersättning. Hornbach har också ett dedikerat kundservice- och supportteam som kan hjälpa dig med eventuella frågor eller problem du kan stöta på.

Kan jag läsa kundrecensioner om Hornbach?

Ja, kundrecensioner ger en värdefull insikt i kundernas upplevelser och åsikter om Hornbach. Genom att läsa kundrecensioner kan du få en bättre förståelse för företagets produkter, service och kundsupport. Kundrecensioner kan hjälpa dig att fatta informerade beslut och välja rätt byggvaror eller hemförbättringstjänster för dina behov.

Hur arbetar Hornbach med miljömedvetenhet och hållbarhet?

Hornbach strävar efter att vara miljömedvetna och hållbara i sina verksamheter. Företaget tar medvetna steg för att minska sin påverkan på miljön genom att erbjuda energieffektiva produkter och hållbara alternativ. De arbetar också för att minska avfallet och främja återvinning.

Vad är en sammanfattning av Hornbachs erbjudanden och tjänster?

Hornbach är en populär bygg- och trädgårdsmarknad som erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och verktyg för hemförbättringsprojekt. Med sju varuhus i Sverige och en webbshop ger Hornbach kunderna möjlighet att få det de behöver för sina projekt. Med prisgaranti, kundtjänst, online shopping och hantverkarservice strävar Hornbach efter att vara kundernas partner i alla renoveringsbehov.

Leave a Reply