Skip to main content

Intersport har sedan 1968 arbetat för att främja sport och rörelse i vardagen och inspirera människor att leva ett hälsosamt och aktivt liv. Genom sitt breda utbud av sportartiklar och försäljning i både fysiska butiker och online-webbshop, strävar de efter att ge fler människor möjlighet till en aktiv livsstil.

Viktiga poäng att komma ihåg:

 • Intersport har spelat en viktig roll i att främja sport och rörelse i samhället sedan 1968.
 • Genom sitt breda sortiment av sportartiklar erbjuder de produkter för en mängd olika sporter och aktiviteter.
 • Intersport strävar efter att främja en hållbar livsstil och erbjuda miljövänliga produkter och tjänster.
 • De stödjer lokala idrottsföreningar och bidrar till att skapa möjligheter för unga människor att vara aktiva.
 • Säkerhet och kvalitet är viktiga för Intersport, och de erbjuder säkra och hållbara produkter.

Intersport: Vi är med och skapar förutsättningarna för ett aktivt liv

Intersport har varit verksamt sedan 1968 och har spelat en viktig roll i att skapa förutsättningarna för ett aktivt liv för människor i Sverige. Genom sitt breda sortiment av sportartiklar, inklusive kläder, skor och utrustning, erbjuder de produkter för en mängd olika sporter och aktiviteter. De vill att människor oavsett om de är nybörjare eller tävlar på elitnivå ska kunna hitta det de behöver för att leva ett aktivt liv.

Intersport är dedikerade till att främja sport och rörelse i samhället. Genom att erbjuda kvalitetsprodukter, kunskap och inspiration strävar de efter att underlätta för människor att anta en aktiv livsstil. Oavsett om du är intresserad av löpning, fotboll, simning eller någon annan sport, kan du lita på att Intersport har rätt utrustning för att hjälpa dig nå dina mål.

En bred produktportfölj för olika sporter

Intersport erbjuder produkter för en mängd olika sporter och aktiviteter. Genom att samarbeta med ledande sportmärken kan de erbjuda ett brett sortiment av kläder, skor och utrustning för både vuxna och barn. Du kan hitta allt från löparskor och träningskläder till fotbollsskor och cyklar. Med Intersport kan du vara säker på att du hittar det du behöver för att utöva din favoritsport eller engagera dig i en ny aktivitet.

Expertkunskap och rådgivning

Intersport erbjuder inte bara produkter av hög kvalitet, de har också kunnig personal som kan ge råd och vägledning. Oavsett om du behöver hjälp med att välja rätt löparsko eller hitta den perfekta fotbollströjan kan du lita på att Intersports medarbetare finns där för att hjälpa dig. De har kunskap om olika sporter och kan ge dig tips och råd för att du ska få ut det mesta av din träning och sport.

Framgång för alla, oavsett nivå

Hos Intersport spelar det ingen roll om du är en nybörjare eller tävlar på elitnivå. De tror på att sport och rörelse är något som är tillgängligt för alla, oavsett ålder och erfarenhet. Genom att erbjuda produkter för alla nivåer och åldrar vill de göra det enklare och roligare för människor att vara aktiva. Du kan lita på att Intersport har det du behöver för att nå dina personliga mål inom din favoritsport.

“Vi på Intersport vill skapa förutsättningarna för ett aktivt liv för människor över hela Sverige. Genom att erbjuda en bred produktportfölj, kunskap och rådgivning är vi med och stöttar dig på din träningsresa, oavsett om du är en erfaren idrottare eller precis börjat träna. Kom in till någon av våra butiker eller besök vår online-webbshop och låt oss hjälpa dig att leva ett aktivt liv.” – Intersport

Sport Kläder Skor Utrustning
Löpning Löpartröjor, löpartights Löparskor Puls- och stegräknare, löparryggsäckar
Fotboll Fotbollströjor, fotbollsbyxor Fotbollsskor Fotbollar, målvaktshandskar
Simning Badkläder, baddräkter Simsimkor Simglasögon, badmössor
Cykling Cykeltights, cykeltröjor Cykelskor Cykelhjälmar, cykellampor

Intersport: En hållbar livsstil för alla åldrar

Intersport är dedikerade till att främja en hållbar livsstil genom att erbjuda produkter och tjänster som är miljövänliga och hållbart framställda. Genom att fokusera på hållbarhet strävar de efter att minska sin egen miljöpåverkan och arbetar aktivt med sina leverantörer för att säkerställa ansvarsfull produktion och materialval.

Genom att erbjuda hållbara alternativ vill Intersport inspirera människor i alla åldrar att engagera sig i en hållbar och aktiv livsstil. Genom att välja miljövänliga produkter kan man göra positiva bidrag till miljön och samhället samtidigt som man njuter av en aktiv och hälsosam livsstil.

Hållbarhetsåtgärder hos Intersport

För att främja hållbarhet har Intersport vidtagit flera åtgärder, både internt och externt. De arbetar aktivt med att:

 • Minska koldioxidutsläpp genom optimerade transportlösningar för sina produkter
 • Förbättra sortimentet genom att erbjuda mer miljövänliga och hållbart producerade produkter
 • Främja återanvändning och återvinning genom att erbjuda tjänster för att ta hand om gamla sportartiklar
 • Motivera medarbetare och kunder att välja hållbara alternativ genom att erbjuda information och utbildning om hållbarhet

Intersport strävar efter att vara en föregångare inom sitt ansvarsområde genom att kontinuerligt utveckla och förbättra sina hållbarhetsinitiativ. Genom att integrera hållbarhet i sin verksamhet och erbjuda hållbara alternativ till sina kunder vill de göra en positiv skillnad för både miljön och samhället.

Exempel på hållbara produkter hos Intersport

Produkt Beskrivning
Hållbara löparskor tillverkade av återvunna material för att minska miljöpåverkan.
Miljövänliga träningskläder tillverkade av ekologisk bomull och återvunna material.
Hållbara sportutrustning Hållbar sportutrustning tillverkad av återvunna material för att minska resursförbrukningen.

Genom att erbjuda ett brett utbud av hållbara produkter vill Intersport göra det enkelt för människor att göra medvetna val och leva en hållbar och aktiv livsstil. De tror på att hållbarhet och sport går hand i hand och strävar efter att minska miljöpåverkan samtidigt som de främjar en hälsosam och aktiv livsstil för alla åldrar.

Intersport: Ger tillbaka till föreningslivet

Intersport är engagerade i att ge tillbaka till föreningslivet och stödja lokala idrottsföreningar. Genom olika initiativ och samarbeten bidrar de till att främja sport och rörelse i samhället. Genom att stötta föreningslivet vill de skapa möjligheter för unga människor att vara aktiva och utveckla sina färdigheter inom olika idrotter.

“Vi ser den stora betydelsen av föreningslivet för att främja hälsa, gemenskap och personlig utveckling. Genom att stödja lokala idrottsföreningar och ungdomsverksamheter vill vi bidra till en mer aktiv och inkluderande samhälle.” – Intersport

För att främja föreningslivet erbjuder Intersport olika former av bidrag och stöd. De kan erbjuda ekonomiskt stöd för att hjälpa föreningar att investera i utrustning eller anläggningar. Genom att samarbeta med föreningar kan de också bidra med kunskap och resurser för att utveckla träningsprogram och evenemang.

Bidrag och stöd för lokala idrottsföreningar

Intersport förstår vikten av att stödja och främja föreningslivet för att skapa möjligheter för unga människor att delta i idrottsaktiviteter och utvecklas inom sina intressen. Genom att erbjuda bidrag och stöd till lokala idrottsföreningar kan de hjälpa till att minska ekonomiska hinder och ge fler människor möjlighet att vara aktiva.

Intersport samarbetar också med föreningar genom att erbjuda specialerbjudanden och rabatter på sportartiklar och utrustning. Detta gör det möjligt för föreningar att få tillgång till kvalitetsprodukter till förmånliga priser och samtidigt stärka banden mellan Intersport och föreningslivet.

Exempel på Intersports stöd till föreningslivet

Föreningsstöd Fördelar
Bidrag till utrustning Minskar ekonomiska hinder och möjliggör investering i nödvändig utrustning
Träningsprogram Expertkunskap och resurser för att utveckla träningsprogram för ungdomar
Specialerbjudanden på sportartiklar Gunstiga priser på kvalitetsprodukter för föreningens medlemmar

Genom sitt engagemang för föreningslivet fortsätter Intersport att främja sport och rörelse i samhället. Genom att ge tillbaka till föreningslivet skapar de en positiv och hållbar inverkan på lokala samhällen och möjliggör för unga människor att inspireras, utvecklas och njuta av ett aktivt liv.

Intersport ger tillbaka till föreningslivet för att främja sport och rörelse i samhället och ge unga människor möjlighet att utveckla sina färdigheter och vara aktiva inom olika idrotter.

Intersport: Ansvarsfull konsumtion och säkerhet

Vid Intersport är ansvarsfull konsumtion och säkerhet av högsta prioritet. Vi strävar ständigt efter att erbjuda produkter av hög kvalitet som är säkra att använda i alla våra butiker och online-webbshop. Genom att genomföra noggranna kontroller och kravställningar i hela vår leverantörskedja säkerställer vi att alla våra produkter uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

 • Vi ser till att våra leverantörer arbetar enligt bästa praxis när det gäller materialval och tillverkningsprocesser för att minimera eventuella risker för användarna.
 • Vårt dedikerade kvalitetsteam utför regelbundna tester och inspektioner för att säkerställa att produkterna uppfyller våra höga säkerhetsstandarder.
 • Vi arbetar nära våra leverantörer för att förstå deras produktionsprocesser och säkerställa att de bedriver sin verksamhet på ett ansvarsfullt sätt.

Vi är övertygade om att ansvarsfull konsumtion och säkerhet går hand i hand. Genom att erbjuda säkra och hållbara produkter vill vi ge våra kunder trygghet och förtroende när de väljer att handla hos oss. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner i deras strävan efter en aktiv och hälsosam livsstil.

“Vi vill erbjuda våra kunder produkter av hög kvalitet som inte bara inspirerar till rörelse och aktivitet, utan också ger dem trygghet och förtroende. Genom ansvarsfull konsumtion och säkerhet vill vi skapa en hållbar miljö där alla kan utöva sin favoritsport eller aktivitet med glädje och tillförsikt.” – Intersport Teamet

Exempel på säkerhetsspecifikationer för utvalda produkter

Produkt Säkerhetsspecifikationer
Löparskor – Vattentäta material för att förhindra halka och olyckor
– Stötdämpande teknologi för att minska belastningen på lederna
Cykelhjälm – Uppfyller CE-certifieringskraven för cykelhjälmar
– Justerbar passform för optimal säkerhet och komfort
Tenniskläder – Tillverkade av andningsbara material för att undvika överhettning
– UV-skydd för att skydda mot skadliga solstrålar

Intersport: Miljöpåverkan och hållbar värdekedja

Intersport är åtagen att minska sin miljöpåverkan genom att integrera hållbarhetsprinciper i hela sin värdekedja. Genom att fokusera på olika områden strävar de efter att skapa en mer hållbar affärsverksamhet.

Hållbart sortiment med högkvalitativa produkter

Intersport erbjuder ett brett utbud av hållbara produkter av hög kvalitet. Genom att välja noggrant ut sina leverantörer och material säkerställer de att deras sortiment uppfyller höga hållbarhetsstandarder. Kunderna kan vara säkra på att de köper produkter som är tillverkade med ansvarsfulla metoder och material av hög kvalitet.

Minskad logistik och driftens miljöpåverkan

Intersport har vidtagit åtgärder för att minska den miljöpåverkan som deras logistik och drift kan ha. Genom effektiva rutiner och tekniska lösningar försöker de minska utsläppen och spara energi. Genom att optimera sina leveranskedjor och transportmetoder arbetar de aktivt för att minska sin klimatpåverkan.

Innovativa åtgärder för hållbarhet

För att främja hållbarhet utför Intersport olika initiativ och investeringar i hållbarhetsforskning och innovation. Genom att vara lyhörda för nya trender och teknologier strävar de efter att vara en frontfigur inom hållbarhet inom sportbranschen.

Område Åtgärd
Produkter Samarbete med leverantörer för att säkerställa hållbar produktion och materialval
Logistik Optimering av leveranskedjor och transportmetoder för att minska klimatpåverkan
Innovation Investeringar i hållbarhetsforskning och utveckling av innovativa hållbarhetslösningar

Intersports engagemang för att minska sin miljöpåverkan och skapa en hållbar värdekedja återspeglar deras strävan att vara en ansvarstagande och hållbar aktör inom sportbranschen. Genom att integrera hållbarhet i sin verksamhet vill de inspirera andra att agera för en mer hållbar framtid.

Intersport: Medarbetare och företagskultur

Intersport prioriterar sina medarbetare och strävar efter att skapa en trygg och säker arbetsmiljö för dem. De värdesätter vikten av medarbetarskap och erbjuder introduktion och utvecklingsmöjligheter för att främja en positiv arbetsupplevelse. Genom att investera i sina anställdas tillväxt och välbefinnande skapar Intersport en företagskultur som uppmuntrar till lärande, samarbete och personlig utveckling.

Intersport erbjuder en omfattande introduktionsprocess för nya medarbetare, där de får nödvändig träning och stöd för att komma igång i sin roll. De ser till att medarbetarna har tillgång till relevant kunskap och verktyg för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

För att främja likabehandling och mångfald har Intersport ett ambassadörsprogram. Detta program syftar till att skapa en inkluderande arbetsplats där alla känner sig välkomna och respekterade. Genom kunskapsdelning och utbildningar arbetar företaget aktivt för att öka medvetenheten om olika perspektiv och främja en positiv företagskultur som gynnar alla medarbetare.

“Vi tror på betydelsen av ett starkt medarbetarskap och en positiv företagskultur. Genom att investera i våra medarbetares utveckling och välbefinnande ser vi till att vi tillsammans skapar en framgångsrik och trivsam arbetsmiljö.”

Utvecklingsmöjligheter och trivsel på arbetsplatsen

Intersport strävar efter att ge sina medarbetare möjligheter till karriärutveckling och personlig tillväxt. Genom att erbjuda olika utbildningar och interna resurser kan medarbetarna ständigt förbättra sina färdigheter och bredda sin kunskap inom branschen. Detta ger dem även möjlighet att utforska nya roller och utmaningar inom företaget.

För att främja trivsel på arbetsplatsen och en god arbetsmiljö är det viktigt för Intersport att ha tydliga kommunikationskanaler och en öppen dialog med medarbetarna. Genom regelbundna möten och feedbacksamtal kan de tackla eventuella bekymmer eller förbättringsområden och säkerställa att alla medarbetare känner sig lyssnade på och värderade.

Intersport strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda förmåner och aktiviteter som främjar medarbetarnas välbefinnande. Det kan inkludera friskvårdsbidrag, möjlighet till flexibla arbetstider och sociala aktiviteter.

Förmåner för medarbetarna Exempel
Friskvårdsbidrag 500 SEK per år
Flexibla arbetstider Möjlighet att anpassa arbetsdagen efter individuella behov
Sociala aktiviteter Teambuildingaktiviteter och gemensamma evenemang

Intersport strävar efter att skapa en arbetsmiljö där medarbetarna kan växa och trivas. Genom att fokusera på medarbetarskap och en positiv företagskultur ger de sina medarbetare möjlighet att utvecklas och bidra till företagets framgång.

Medarbetare och företagskultur

Intersport: Åtgärder under COVID-19

Under COVID-19-pandemin vidtog Intersport olika åtgärder för att säkerställa säkerheten för sina medarbetare och kunder. De införde strikta riktlinjer och protokoll för att minimera risken för smittspridning och skapade en trygg och säker miljö både i sina fysiska butiker och online-verksamhet.

Genom att agera ansvarsfullt och följa myndigheternas riktlinjer visade Intersport sitt engagemang för att skydda både sina anställda och kunder under denna svåra tid. De implementerade följande åtgärder för att säkerställa säkerheten:

 1. Stärkt hygien: Intersport införde noggranna hygienrutiner och ökade rengöringsinsatserna i sina butiker, inklusive regelbunden desinfektion av gemensamma ytor och användning av handdesinfektion för kunder och personal.
 2. Social distansering: För att främja social distansering begränsade Intersport antalet kunder i sina butiker samtidigt och markerade tydliga avståndsmarkeringar för att underlätta fysiskt avstånd mellan individer.
 3. Förbättrad ventilation: Intersport förbättrade ventilationen i sina butiker för att säkerställa god luftcirkulation och minska risken för smittspridning.
 4. Personlig skyddsutrustning: Personal vid Intersport använde personlig skyddsutrustning, såsom ansiktsmasker och handskar, för att minimera risken för smittspridning.
 5. Online-shopping och kontaktlös leverans: För att erbjuda en säker alternativ, stärkte Intersport sin online-närvaro och erbjöd kontaktlös leverans och hämtning för sina kunder.

Genom dessa åtgärder anpassade Intersport sin verksamhet för att möta de särskilda utmaningarna som COVID-19-pandemin medförde. Deras prioritet var att säkerställa säkerheten och hälsan för sina medarbetare och kunder samtidigt som de fortsatte att erbjuda produkter och tjänster för en aktiv livsstil.

Genom dessa åtgärder skapade Intersport en trygg och säker miljö för sina medarbetare och kunder. Trots de utmaningar som pandemin innebar, visade de sitt åtagande att agera ansvarsfullt och följa rekommendationer för att bekämpa spridningen av COVID-19.

Intersport: Framtiden och hållbarhetsinitiativ

Intersport strävar efter att fortsätta utvecklas och arbeta mot en ännu mer hållbar framtid. Genom att utforska nya cirkulära affärsmodeller och öka transparensen i sin verksamhet tar de viktiga steg mot att främja hållbarhet och cirkularitet.

Genom att fokusera på hållbarhet vill Intersport erbjuda sina kunder produkter och tjänster som främjar en hållbar livsstil och minskar deras miljöpåverkan. De strävar efter att vara en pålitlig partner för alla som vill leva ett aktivt och hållbart liv.

Hållbarhetsinitiativ hos Intersport

Intersport har implementerat flera hållbarhetsinitiativ för att bidra till en mer hållbar framtid. Nedan följer exempel på några av deras viktiga åtgärder:

Initiativ Beskrivning
Hållbara materialval Intersport strävar efter att använda hållbara material i produktionen av sina produkter. De arbetar aktivt med sina leverantörer för att säkerställa att produkterna uppfyller höga hållbarhetsstandarder.
Recyclingprogram Intersport har etablerat ett omfattande återvinningsprogram för att minska avfallet och främja cirkularitet. Genom att erbjuda möjligheten att återlämna använda produkter kan de bidra till att minska resursförbrukningen och avfallsmängden.
Hållbara partnerskap Intersport samarbetar med olika aktörer och organisationer för att främja hållbarhet och utbyta kunskap inom området. Genom dessa partnerskap kan de driva på för förändring och inspirera till en mer hållbar framtid.

Genom att fortsätta satsa på hållbarhetsinitiativ strävar Intersport efter att vara en föregångare inom branschen och fortsätta bidra till en mer hållbar framtid.

Intersport är fast beslutna att göra en verklig skillnad och inspirera människor att leva hållbart och aktivt.

Intersport: Samarbeten och engagemang för hållbarhet

Intersport är stolta över sitt engagemang för hållbarhet och har en stark önskan att inspirera till en mer aktiv livsstil. Genom olika samarbeten och initiativ strävar de efter att främja hållbarhet och bidra till en mer hållbar framtid. Ett viktigt element i deras hållbarhetsarbete är samarbete med andra aktörer inom branschen.

Genom att samarbeta och dela kunskap och erfarenheter vill Intersport öka medvetenheten om vikten av hållbarhet och förändra sättet vi ser på och konsumerar sport och rörelse. Samarbeten är en nyckelkomponent för att kunna åstadkomma verklig förändring och göra en positiv inverkan på miljön och samhället som helhet.

“Genom att samarbeta med andra aktörer inom branschen kan vi dela kunskap och resurser för att främja hållbarhet och inspirera människor till en mer aktiv livsstil. Tillsammans kan vi åstadkomma stora förändringar och skapa en bättre framtid för alla.”

Intersport är öppna för samarbeten med organisationer, företag och initiativ som delar deras vision och värderingar när det gäller hållbarhet och aktiv livsstil. Genom att arbeta tillsammans kan de dela kunskap och skapa synergier för att maximera sina insatser och göra ännu större positiv inverkan på samhället.

Intersport ser sina samarbeten som en möjlighet till kunskapsdelning och gemensamt arbete för en mer hållbar framtid. Genom att samla kunskap, erfarenheter och expertis kan de tillsammans arbeta mot att skapa innovativa lösningar och främja en hållbar och aktiv livsstil för alla.

Exempel på samarbeten för hållbarhet

 • Samarbeten med lokala idrottsföreningar för att stödja och främja aktivitet och rörelse.
 • Samarbeten med miljöorganisationer och initiativ för att minska miljöpåverkan och främja hållbar produktion.
 • Samarbeten med forskningsinstitut och universitet för att samla kunskap och driva innovation inom hållbarhetsområdet.

Genom dessa samarbeten och många fler engagerar sig Intersport aktivt för att göra hållbarhet till en integrerad del av deras verksamhet och bidra till en mer hållbar framtid för oss alla.

Intersport: Vision, mission och affärsidé

Intersport har en tydlig vision att vara Sveriges mest inspirerande sportdestination. Genom en stark affärsidé och tydlig mission strävar de efter att skapa en köpupplevelse i världsklass och inspirera människor att leva ett hållbarare liv. Genom att erbjuda sportartiklar och sportmode till privatpersoner, föreningar och företag vill de främja en aktiv och hållbar livsstil för alla.

Vision Mission Affärsidé
Att vara Sveriges mest inspirerande sportdestination Att skapa en köpupplevelse i världsklass och inspirera människor att leva ett hållbarare liv Att erbjuda sportartiklar och sportmode till privatpersoner, föreningar och företag för att främja en aktiv och hållbar livsstil

Intersport: En framtid med fokus på hållbarhet och inspiration

Intersport ser fram emot en framtid där de kan fortsätta arbeta med hållbarhet och inspirera människor till en aktiv livsstil. Genom att vara ledande inom branschen och erbjuda rätt produkter, kunskap och engagemang vill de skapa en mer hållbar livsstil för sina kunder. Genom att vara en inspirerande sportdestination strävar de efter att vara en pålitlig och attraktiv partner för alla som vill leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Med ett stort fokus på hållbarhet är Intersport engagerade i att minska sin miljöpåverkan och arbeta mot en mer hållbar framtid. Genom att erbjuda hållbara produkter, främja cirkularitet och minimera sin egen logistikpåverkan, strävar de efter att vara en miljömedveten aktör i branschen. Genom att vara en föregångare inom hållbarhet inspirerar de även kunderna att ta aktiva steg mot en mer hållbar livsstil.

Intersport ser också fram emot att fortsätta inspirera och engagera kunderna till att leva ett aktivt liv. Genom att erbjuda rätt produkter för olika sporter och aktiviteter, samt dela kunskap och tips för träning och hälsa, vill de vara en pålitlig partner för alla som vill ta steget mot en mer aktiv och hälsosam livsstil. Med sina fysiska butiker och online-webbshop gör de det lätt för människor att hitta det de behöver för att leva ett aktivt liv oavsett var de befinner sig.

I framtiden ser Intersport fram emot att fortsätta vara ledande inom sportindustrin och erbjuda innovativa lösningar för en hållbar och inspirerande livsstil. Genom att vara lyhörda för kundernas behov och sträva efter att alltid leverera hög kvalitet och god service, kommer Intersport att fortsätta vara en pålitlig partner för alla som vill leva ett aktivt liv fyllt med inspiration och hållbarhet.

FAQ

Hur länge har Intersport funnits?

Intersport har varit verksamt sedan 1968.

Vilka produkter erbjuder Intersport?

Intersport erbjuder ett brett utbud av sportartiklar, inklusive kläder, skor och utrustning för olika sporter och aktiviteter.

Hur främjar Intersport en hållbar livsstil?

Genom att erbjuda hållbara och miljövänliga produkter och genom att minska sin egen miljöpåverkan.

Vad gör Intersport för att stötta föreningslivet?

Intersport stödjer lokala idrottsföreningar genom olika initiativ och samarbeten.

Hur säkerställer Intersport säkerhet och ansvarsfull konsumtion?

Intersport genomför kontroller och kravställningar i hela sin leverantörskedja för att säkerställa säkerhet och ansvarsfull produktion.

Vad gör Intersport för att minska sin miljöpåverkan?

Intersport fokuserar på olika områden i sin värdekedja, inklusive att erbjuda hållbara produkter och minska sin logistik och driftens miljöpåverkan.

Hur värdesätter Intersport sina medarbetare?

Intersport arbetar för att skapa en trygg och säker arbetsmiljö samt erbjuder introduktion och utvecklingsmöjligheter för sina anställda.

Vilka åtgärder togs av Intersport under COVID-19-pandemin?

Intersport införde riktlinjer och protokoll för att minimera smittspridning och anpassade sin verksamhet för att möta utmaningarna under pandemin.

Vad planerar Intersport för framtiden inom hållbarhet?

Intersport utforskar nya cirkulära affärsmodeller och strävar efter att vara mer transparenta i sin verksamhet för att främja hållbarhet.

Vilka samarbeten deltar Intersport i för att främja hållbarhet?

Intersport deltar i olika initiativ och samarbeten för att öka medvetenheten och främja en mer hållbar livsstil.

Vad är Intersports vision och mission?

Intersports vision är att vara Sveriges mest inspirerande sportdestination och deras mission är att erbjuda en köpupplevelse i världsklass och främja en hållbar livsstil.

Vad är Intersports fokus inför framtiden?

Intersport fokuserar på hållbarhet och inspiration för att skapa en mer hållbar livsstil och vara en pålitlig partner för alla som vill leva aktivt och hälsosamt.

Leave a Reply