Skip to main content

Är du trött på att leta efter information om företag och privatpersoner på olika platser på nätet? Vill du ha en snabb och pålitlig söktjänst som kan ge dig all den information du behöver? Då har du kommit till rätt ställe! Merinfo.se är en banbrytande söktjänst som kan förändra sättet du söker information om företag och personer online.

Med Merinfo.se behöver du inte längre leta på olika webbplatser och kolla olika register för att få den information du behöver. De samlar information från olika källor och samarbetspartners för att ge dig den mest kompletta och uppdaterade söktjänsten på internet. Oavsett om du letar efter information om en privatperson, ett företag eller bara behöver ett telefonnummer, kan du lita på att Merinfo.se har det du letar efter.

Fundera över detta: Hur skulle det påverka din sökupplevelse om du hade tillgång till en enda söktjänst där du kan hitta all den information du behöver om företag och personer online? Skulle det inte vara fantastiskt att slippa söka runt på olika platser och istället ha allt samlat på en och samma plats? Låt Merinfo.se förändra sättet du söker information online och få tillgång till allt du behöver på ett enkelt och snabbt sätt.

Viktigaste Poäng

 • Merinfo.se är en söktjänst som samlar information från olika källor och samarbetspartners för att ge dig den mest kompletta och uppdaterade informationen om företag och privatpersoner online.
 • Genom att använda Merinfo.se kan du undvika att söka på olika webbplatser och kolla olika register för att hitta den information du behöver.
 • Merinfo.se är den bästa söktjänsten på internet när det gäller att hitta information om företag, privatpersoner och telefonnummer.
 • Användning av Merinfo.se kan förändra sättet du söker information online och spara dig tid och möda.
 • Det är enkelt att använda Merinfo.se och det är kostnadsfritt att bli medlem och få tillgång till den bästa söktjänsten på internet.

Merinfo – En Söktjänst för Privatpersoner

Merinfo.se är en omfattande söktjänst som erbjuder användare information om privatpersoner. Genom att samla data från olika leverantörer, som i sin tur hämtar information från Skatteverket, kan Merinfo.se erbjuda uppdaterade uppgifter om privatpersoner.

Merinfo.se är alltid aktuellt med de senaste uppgifterna, eftersom de automatiskt får nya uppgifter från Skatteverket varje gång det sker en ändring. Genom att använda sig av Skatteverkets register kan Merinfo.se ge användarna tillförlitlig och korrekt information om privatpersoner.

Det är viktigt att notera att Merinfo.se enbart kan visa den information som finns i Skatteverkets register. De har inte möjlighet att ändra eller uppdatera registret på egen hand. Ifall användare upptäcker felaktiga uppgifter om sig själva hos Merinfo.se uppmanas de istället att kontakta Skatteverket direkt för att få informationen rättad.

Genom att erbjuda en söktjänst som fokuserar på privatpersoner hjälper Merinfo.se användare att få tillgång till relevant och uppdaterad information om människor. Tack vare deras samarbete med Skatteverket kan användare vara säkra på att de får pålitliga och aktuella uppgifter om privatpersoner.

Exempel på typ av information man kan hitta på Merinfo.se

Information Exempel
Namn Anna Johansson
Adress Storgatan 1, 123 45 Stockholm
Telefonnummer 070-1234567
E-postadress anna.johansson@example.com
Födelsedatum 1985-06-15

Merinfo.se är en pålitlig källa för information om privatpersoner och ger användarna möjlighet att snabbt och enkelt hitta uppgifter om människor. Genom att använda sig av deras söktjänst kan användare få tillgång till korrekt och uppdaterad information om privatpersoner.

Merinfo – En Söktjänst för Företag

Merinfo.se är inte bara en söktjänst för privatpersoner utan erbjuder även omfattande företagsinformation. De hämtar informationen från myndigheternas register och använder bland annat företagsregister från Bisnode. På så sätt kan de erbjuda användare tillförlitliga och uppdaterade uppgifter om företag.

För att säkerställa hög kvalitet på företagsuppgifterna kompletterar Merinfo.se även med telefonnummer från teleoperatörerna. Detta gör dem till en pålitlig källa för att hitta information om företag och deras kontaktuppgifter.

Är du intresserad av att veta mer om ett visst företag? På Merinfo.se kan du enkelt söka efter företagsinformation genom att ange namnet eller organisationsnumret. Du får tillgång till viktig information som företagets adress, telefonnummer, ägare och eventuella tidigare namn. Det är ett praktiskt verktyg för att utforska och jämföra olika företag.

Det är viktigt att notera att Merinfo.se inte har möjlighet att ändra eller uppdatera företagsuppgifterna i sitt eget register. Om du upptäcker att en företagsinformation inte är korrekt måste du vända dig till myndigheterna eller kontakta din teleoperatör för att få rättelse.

Företagsinformationstabell:

Företagsnamn Organisationsnummer Adress Telefonnummer
ABC Company AB 123456-7890 Storgatan 1 08-123456
XYZ Corporation 098765-4321 Gårdsvägen 2 08-987654
123 Industries 567890-1234 Stortorget 3 08-567890

Genom att använda Merinfo.se kan du enkelt få tillgång till detaljerad företagsinformation och telefonnummer. Det är ett ovärderligt verktyg för att göra informerade beslut och få en bättre förståelse för företag.

Merinfo – Nummerupplysning

Merinfo.se används också som en nummerupplysning eftersom de har en databas som speglar register från tele- och mobiloperatörerna. Databasen innehåller även information om anknytningar som företagen själva har döpt. Det innebär att de visar information om underliggande nummer på företag enligt det namn de har valt.

Merinfo.se anses vara en av Sveriges bästa och mest kompletta nummerupplysningar. De erbjuder även en mobilanpassad version för användarens bekvämlighet.

För att använda Merinfo.se som nummerupplysning, behöver man bara ange det aktuella numret i sökrutan på webbplatsen. Därefter söker Merinfo.se i sin databas och visar relevant information om det kopplade företaget eller personen.

Den omfattande databasen som används av Merinfo.se möjliggör en snabb och tillförlitlig nummerupplysningstjänst. Användare kan vara säkra på att de får korrekta och uppdaterade uppgifter när de använder Merinfo.se för att söka efter telefonnummer.

Som en av de mest populära nummerupplysningstjänsterna i Sverige har Merinfo.se hjälpt otaliga privatpersoner och företag att få tillgång till viktig information om olika telefonnummer.

Fördelarna med att använda Merinfo.se som nummerupplysning:

 • Tillförlitliga uppgifter från tele- och mobiloperatörerna.
 • Snabb och enkel sökfunktion för att hitta information om nummer och företag.
 • Mobilanpassad version för bekväm användning på telefoner och surfplattor.
 • Tillgång till information om anknytningar och kopplat företagsnamn.
 • En omfattande och uppdaterad databas som garanterar korrekt information.

“Jag har använt Merinfo.se som min primära nummerupplysningstjänst i flera år och har alltid fått relevanta och pålitliga uppgifter. Det är snabbt, enkelt och användarvänligt!” – Anna, en nöjd användare av Merinfo.se.

Fördelarna med Medlemskap på Merinfo.se

Att bli medlem på Merinfo.se innebär att du stödjer deras arbete med att skapa den bästa söktjänsten på internet. Medlemskapet är kostnadsfritt och ger dig den bästa upplevelsen när det kommer till att söka efter information om företag, privatpersoner och nummerupplysning.

Som medlem har du tillgång till följande fördelar:

 • Utökad Sökning: Medlemskapet ger dig tillgång till avancerade sökfunktioner och filtreringsalternativ, vilket gör det enklare att hitta precis den information du letar efter.
 • Snabbare Sökresultat: Som medlem får du dina sökresultat blixtsnabbt, utan några väntetider eller begränsningar.
 • Prioriterad Support: Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du som medlem få snabb och personlig support från Merinfo.se-teamet.

Bli Medlem nu!

För att bli medlem på Merinfo.se, besök deras webbplats och registrera dig genom att skapa ett konto. Du kommer då att kunna dra nytta av alla förmåner som medlemskapet erbjuder.

För att avsluta eller radera ditt konto kan du mejla info@merinfo.se eller använda funktionen “mina sidor” på webbplatsen.

Medlemskap på Merinfo.se

Välj att bli medlem på Merinfo.se och upptäck fördelarna med att använda den bästa söktjänsten på internet. Ta kontroll över din informationssökning och få tillgång till exakt den information du behöver, kostnadsfritt!

Biluppgifter.se – Sveriges Största Motorsajt

Biluppgifter.se är nu Sveriges största motorsajt med över 2 miljoner besökare varje månad. De är dedikerade till att tillhandahålla omfattande fordonsinformation till sina användare. Dessutom har de en spännande möjlighet för medlemmar att vinna priser värda över 70 000 kr.

Sedan 2014 samarbetar Biluppgifter.se även med Merinfo.se för att erbjuda ännu mer information om fordon kopplat till personer och företag. Detta samarbete gör att användarna kan få tillgång till ännu mer detaljerad och pålitlig information när de söker efter fordonsinformation.

Biluppgifter.se – Månadliga Besökare

Månad Antal Besökare
Juni 2021 2 100 000
Maj 2021 1 900 000
April 2021 1 800 000
Mars 2021 1 700 000
Februari 2021 1 600 000

Som tabellen visar har Biluppgifter.se sett en stadig tillväxt i antalet besökare under de senaste månaderna, vilket understryker populariteten och tillförlitligheten hos deras fordonsinformationstjänst.

Skydda Din Personliga Information på Nätet

Det finns sajter på internet som sprider personlig information om privatpersoner och företag. Det kan vara svårt att ta bort sig själv från dessa sajter, men det går att bli raderad från deras sökresultat. Sajterna som visar personuppgifter förlitar sig på utgivningsbeviset och hänvisar till tryckfrihet och yttrandefrihet.

För att skydda sin personliga information kan man ansöka om skyddad identitet hos Polisen eller ta kontakt med sajterna för att få sin information raderad från deras sökresultat.

Skydda Din Personliga Information på Nätet Beskrivning
Ansöka om skyddad identitet hos Polisen Polisen kan bevilja skyddad identitet för personer som bedöms vara i fara eller behöver extra skydd för sin personliga information.
Kontakta sajterna för att få sin information raderad Man kan ta kontakt med de sajter som visar ens personliga information och begära att bli raderad från deras sökresultat.

Skyddad identitet kan vara ett effektivt sätt att undvika att ens personliga information sprids på internet. Det är viktigt att ta ansvar för sin egen säkerhet och vara medveten om de risker som kan finnas med att ha sin information tillgänglig för allmänheten.

Sajter som Visar Personlig Information

Det finns sajter som sprider personlig information och erbjuder söktjänster för att hitta information om privatpersoner och företag. Dessa sajter kan visa allt från namn och adress till telefonnummer och sociala medier-profiler. Det är viktigt att vara medveten om att ens personliga information kan finnas tillgänglig för allmänheten på dessa sajter.

Genom att ta aktiva steg för att skydda sin personliga information kan man minska risken för att den sprids på internet och används på olämpliga sätt. Det är också viktigt att vara försiktig med vilken information man delar på sociala medier och andra webbplatser. Att vara medveten om sin digitala närvaro och hantera sin personliga information på ett säkert sätt är avgörande i dagens digitala samhälle.

Skydda Din Personliga Information på Nätet

Genom att vara medveten om riskerna och vidta åtgärder för att skydda sin personliga information kan man tryggt navigera på internet och undvika att bli utsatt för oönskad spridning av ens privatliv.

Ta Bort Dig Själv från Sajter som Visa Din Information

På vissa sajter kan man ta bort sin information själv genom att använda Bank ID. Hitta.se och Eniro erbjuder möjligheten att radera sina uppgifter.

Mr Koll visar inte bara namn, adress och telefonnummer utan även information om brottsmål och boendesituation. Man kan dölja vissa uppgifter på Mr Koll, men adressen förblir synlig.

Ratsit tillåter inte fullständig radering, men man kan bli osynlig för allmänheten genom att kontakta deras kundservice.

Birthday.se kan man begära att få sin information borttagen genom att använda kontaktformuläret på deras webbplats.

Vilka sajter erbjuder möjlighet att radera sina uppgifter?

Sajt Möjlighet att radera uppgifter
Hitta.se Ja
Eniro Ja
Ratsit Nej (kontakta kundservice för att bli osynlig)
Birthday.se Ja

Undvik att ha din information synlig på Mr Koll

“På Mr Koll kan du dölja vissa uppgifter, men din adress förblir synlig för allmänheten.” – erbjuder Mr Koll möjligheten att radera uppgifter?

Genom att använda de olika tjänsterna och kontaktmetoderna kan man aktivt ta kontroll över sin information på dessa sajter och skydda sin personliga integritet.

Slutsats

Merinfo.se är Sveriges mest omfattande söktjänst när det gäller informationssökning om företag, privatpersoner och nummerupplysning. Genom att samla in data från olika källor och samarbetspartners kan de erbjuda användarna uppdaterade och tillförlitliga uppgifter.

Det bästa av allt är att medlemskapet på Merinfo.se är kostnadsfritt, vilket ger användarna fördelen att använda den bästa söktjänsten på internet helt gratis. Detta gör det enkelt för personer och företag att hitta den information de behöver på ett smidigt och pålitligt sätt.

För att skydda sin personliga information kan man ta kontakt med sajterna som visar informationen och begära att bli osynlig i deras sökresultat. Genom att vara medveten om sin rätt till integritet och agera proaktivt kan individer och företag säkerställa att deras känsliga uppgifter inte sprids oönskat.

FAQ

Vad är Merinfo.se?

Merinfo.se är en söktjänst på nätet som samlar information om företag, privatpersoner och telefonnummer. De strävar efter att vara den mest kompletta söktjänsten när det gäller att tillhandahålla uppdaterade och tillförlitliga uppgifter.

Varifrån hämtas informationen om privatpersoner på Merinfo.se?

Informationen om privatpersoner hämtas från olika leverantörer som i sin tur får data från Skatteverket. Merinfo.se är alltid uppdaterade med de senaste uppgifterna, eftersom de automatiskt får nya information från Skatteverket när den ändras.

Vad gör Merinfo.se med informationen om privatpersoner om den är felaktig?

Merinfo.se uppmuntrar användare att kontakta Skatteverket direkt om de anser att deras information är felaktig. Merinfo.se kan endast visa den information som finns i Skatteverkets register och kan själva inte ändra något i registret.

Varifrån kommer företagsinformationen på Merinfo.se?

Merinfo.se använder myndigheternas register och Bisnode för att få företagsinformation. De kompletterar också med telefonnummer från teleoperatörerna för att säkerställa hög kvalitet på uppgifterna.

Kan man ändra företagsinformationen på Merinfo.se om den är felaktig?

Om företagets uppgifter inte är korrekta måste man vända sig till myndigheterna eller sin teleoperatör, eftersom Merinfo.se inte har möjlighet att ändra informationen i sitt register.

Vad erbjuder Merinfo.se som nummerupplysning?

Merinfo.se erbjuder en databas som speglar register från tele- och mobiloperatörer. Här kan användare hitta nummer och information om anknytningar som företagen själva har döpt.

Vad händer om jag blir medlem på Merinfo.se?

Genom att bli medlem på Merinfo.se stödjer du deras arbete med att skapa den bästa söktjänsten på internet. Medlemskapet är kostnadsfritt och ger dig förmånen att använda den bästa söktjänsten på nätet.

Hur avslutar jag mitt medlemskap på Merinfo.se?

Om du vill avsluta eller radera ditt konto på Merinfo.se kan du mejla info@merinfo.se eller använda funktionen “mina sidor” på webbplatsen.

Vad är Biluppgifter.se?

Biluppgifter.se är en motorsajt som samarbetar med Merinfo.se och erbjuder information om fordon kopplad till personer och företag. De har över 2 miljoner besökare varje månad och erbjuder medlemmar chansen att vinna priser värda över 70 000 kr.

Hur kan jag skydda min personliga information på nätet?

För att skydda din personliga information kan du ansöka om skyddad identitet hos Polisen eller ta kontakt med sajterna som visar din information och begära att bli osynlig i deras sökresultat.

Kan jag radera min information från sajter som visar den?

Vissa sajter, som Hitta.se och Eniro, erbjuder möjligheten att radera dina uppgifter själv genom att använda Bank ID. Andra sajter som Mr Koll och Birthday.se har olika alternativ för att dölja eller begära borttagning av din information. Det kan vara bra att kontakta deras kundservice för mer information.

Vad är slutsatsen om Merinfo.se?

Merinfo.se erbjuder en omfattande söktjänst för information om företag, privatpersoner och nummerupplysning. Genom att använda olika källor och samarbetspartners tillhandahåller de uppdaterade och tillförlitliga uppgifter. Medlemskapet är kostnadsfritt och ger användarna förmånen att använda den bästa söktjänsten på nätet.

Leave a Reply