Skip to main content

Vill du bli starkare, friskare och gladare? Letar du efter en gymkedja som kan hjälpa dig att nå dina träningsmål och förbättra din hälsa? Då är Nordic Wellness det perfekta valet för dig. Med över 300 klubbar över hela Sverige och ett brett utbud av träningstyper och utrustning kan du hitta det som passar just dig. Men visste du att Nordic Wellness kan erbjuda mer än bara träning? Ta reda på hur de kan förändra ditt liv genom att läsa vidare.

För många människor handlar träning inte bara om att bli starkare och friskare, utan också om att hitta glädje och trivsel i vardagen. På Nordic Wellness kan du hitta den balansen. Träna med deras engagerade träningsinstruktörer och moderna utrustning och känn hur träningen inte bara förbättrar din fysiska hälsa, utan också ger dig mer glädje i livet. Träning kan vara så mycket mer än bara en plikt. Det kan vara en källa till glädje och välbefinnande.

Låt Nordic Wellness bli din träningspartner på vägen mot att bli starkare, friskare och gladare. Oavsett om du föredrar fria vikter, gruppträningspass eller personlig träning, finns det något för alla på Nordic Wellness. Ta steget nu och se hur ditt liv kan förändras genom en aktiv och hälsosam livsstil.

Viktiga poäng att komma ihåg:

 • Nordic Wellness erbjuder över 300 klubbar över hela Sverige.
 • Du kan hitta en träningsform som passar just dig, oavsett om det är fria vikter, gruppträningspass eller personlig träning.
 • Träning kan inte bara förbättra din fysiska hälsa, utan också ge dig mer glädje och välbefinnande i livet.
 • En aktiv och hälsosam livsstil kan förändra ditt liv på många sätt.
 • Nordic Wellness har allt du behöver för att bli starkare, friskare och gladare.

Om Nordic Wellness

Nordic Wellness grundades år 1997 och har sedan dess blivit en av Sveriges största gymkedjor. Det startade i en källarlokal på Hisingen och har sedan dess vuxit till över 300 klubbar runtom i landet. Nordic Wellness har även sitt huvudkontor på Backaplan.

De erbjuder en bred variation av träning och har något för alla, oavsett om du föredrar gym- och konditionsträning, gruppträningspass eller modern utrustning. De strävar efter att vara den bästa träningsverksamheten i branschen och är öppna för alla som vill bli en del av deras gemenskap.

Träningsutbud

 • Konditionsträning
 • Gymträning
 • Gruppträningspass
 • Personlig träning

“Vi strävar efter att vara den bästa träningsverksamheten i branschen och är öppna för alla som vill bli en del av deras gemenskap.”

Hållbarhet

Nordic Wellness är engagerade i att vara en hållbar gymkedja och ta ansvar för miljön. De strävar efter att minska sin påverkan på miljön och jobbar aktivt för att vara en hälsosammare och friskare partner för företag och samhället.

De har en tydlig hållbarhetsrapport där de fokuserar på att utmana branschen och utveckla sig själva för att bli ännu mer hållbara. Som en av Sveriges största friskvårdskedjor anser de att det är deras ansvar att vara bäst både i och för branschen.

Nordic Wellness strävar efter att vara en hållbar gymkedja och ta ansvar för miljön.

I deras hållbarhetsrapport redovisar Nordic Wellness konkreta åtgärder och mål inom områden som energieffektivisering, avfallshantering och resursoptimering. Genom att minska sin klimatpåverkan och effektivisera användningen av resurser strävar de efter att vara en föregångare inom hållbarhet.

Genom att ta hänsyn till miljön och verka för en mer hållbar framtid känner medlemmarna hos Nordic Wellness att de bidrar till en positiv förändring. De kan träna med gott samvete och veta att de är en del av en gymkedja som prioriterar hållbarhet.

Hållbarhetsåtgärder hos Nordic Wellness:

Åtgärd Beskrivning
Energieffektivisering Nordic Wellness arbetar kontinuerligt med att minska sin energiförbrukning genom att investera i energieffektiva lösningar, såsom LED-belysning och smart styrning av ventilationssystemet.
Återvinning De uppmuntrar till återvinning och korrekt avfallshantering genom att placera ut återvinningsstationer i sina gymlokaler samt informera medlemmarna om vikten av att återvinna.
Miljöcertifiering Flera av Nordic Wellness klubbar är miljöcertifierade enligt ISO 14001-standard, vilket innebär att de uppfyller strikta miljökrav och kontinuerligt arbetar med att förbättra sin prestation.
Hållbara materialval Vid ny- eller ombyggnation av klubbar väljer Nordic Wellness hållbara material och produkter för att minska sin miljöpåverkan.

Genom sitt arbete inom hållbarhet strävar Nordic Wellness efter att vara en förebild inom gymbranschen och visa att det är möjligt att kombinera träning och hälsa med ett ansvarsfullt miljöengagemang.

Gruppträning

Nordic Wellness erbjuder ett brett utbud av gruppträningspass för alla olika träningsnivåer och intressen. Deras gruppträningspass inkluderar bland annat yoga, bodypump och crosschallenge. Varje pass varar cirka 45-60 minuter och genomförs i grupp med en kunnig instruktör. Att delta i gruppträning är ett fantastiskt sätt att träffa likasinnade och hålla sig motiverad under träningspassen. Dessutom kan gruppträning vara både utmanande och roligt!

“Gruppträning är ett utmärkt sätt att träna tillsammans med andra och samtidigt få professionell vägledning och motivation från en instruktör. Det är en social och energigivande träningserfarenhet som är både rolig och effektiv.” – Olivia, träningsentusiast

Om du är nybörjare inom gruppträning, behöver du inte oroa dig! Nordic Wellness välkomnar alla oavsett tidigare erfarenhet och träningsnivå. Instruktörerna är experter på att anpassa träningen efter individuella behov, så att du kan känna dig trygg och bekväm under passen.

Fördelarna med gruppträning

 • Motivation: Att träna tillsammans med andra kan ge en extra dos motivation och uppmuntran.
 • Varierande träning: Nordic Wellness erbjuder olika typer av gruppträningspass, vilket gör det möjligt att variera din träning och utforska olika träningsformer.
 • Social samvaro: Gruppträning är en utmärkt möjlighet att träffa nya människor och bygga sociala kontakter med likasinnade träningsentusiaster.
 • Expertvägledning: Instruktörerna på Nordic Wellness är välutbildade och erfarna inom sina områden. Du kan vara säker på att du får professionell vägledning och stöd under dina träningspass.

gruppträning

Varför inte prova på en gruppträning på Nordic Wellness och upptäcka fördelarna med att träna tillsammans med andra? Besök deras hemsida för att se det aktuella utbudet av gruppträningspass och hitta en tid som passar dig.

Personlig träning

För de som söker individuell coachning och träningserfarenhet erbjuder Nordic Wellness personlig träning med välutbildade och erfarna personliga tränare. Det finns olika paket att välja mellan baserat på antal timmar och erfarenhetsnivå hos PT:n. Priserna varierar beroende på medlemskap och antal timmar. Personlig träning är ett effektivt sätt att få stöd, motivation och individuell anpassning för att nå dina träningsmål på bästa sätt.

Fördelar med personlig träning på Nordic Wellness Paket och priser
 • Individuellt anpassad träning
 • Personlig coaching och motivation
 • Stöd och rådgivning för optimala resultat
 • Varierande träning som utmanar och utvecklar
 • Flexibla paket beroende på önskad timmängd
 • Paket för olika erfarenhetsnivåer hos PT:n
 • Priser anpassade efter medlemskap och antal timmar
 • Möjlighet att köpa träningspaket

“Personlig träning är en fantastisk möjlighet att få professionell vägledning och stöd för att nå dina träningsmål. Nordics Wellness personliga tränare hjälper dig att utforma en skräddarsydd träningsplan och ger dig den motivation du behöver för att inte bara uppnå, utan också överträffa dina förväntningar.” – Anna, medlem på Nordic Wellness

Varför välja personlig träning på Nordic Wellness?

Personlig träning på Nordic Wellness erbjuder många fördelar för medlemmarna. Utöver den individuella coachningen och anpassningen av träningen får du även tillgång till vägledning och stöd för att nå dina träningsmål på bästa sätt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kan en personlig tränare hjälpa dig att maximera din träningseffektivitet och undvika skador.

Med personlig träning får du även en extra dos motivation och inspiriation. Din personliga tränare kommer att vara där för att peppa dig, utmana dig och hjälpa dig att hålla fokus på dina mål. Du får även möjlighet att ställa frågor och få rådgivning kring kost och hälsa.

Kroppsammansättning

För att få en heltäckande bild av din hälsa och träningsnivå erbjuder Nordic Wellness olika fystester och mätningar av kroppsammansättningen. Dessa tester utförs av personliga tränare och inkluderar bland annat konditionstest, mätning av kroppsammansättning med hjälp av InBody eller Kaliper, och mätning av överkroppsstyrka. Resultaten från dessa tester kan sedan användas för att skapa en personligt anpassad träningsplan och sätta upp realistiska mål för att förbättra din hälsa.

Exempel på tester:

Test Beskrivning
Konditionstest Ett test för att mäta din fysiska kondition och uthållighet genom att utvärdera din hjärtfrekvens och syreupptagningsförmåga.
Kroppsammansättningsmätning med InBody En mätning som analyserar din kroppssammansättning genom att mäta ditt kroppsfett, muskelmassa och vätskenivåer.
Kroppsammansättningsmätning med Kaliper Ett förfarande där en tränare noggrant mäter ditt kroppsfett med hjälp av kaliperpincetter för att bedöma din fettprocent.
Mätning av överkroppsstyrka Ett test som fokuserar på att mäta din överkroppsstyrka, inklusive arm-, axel- och bröstmusklerna.

Kontaktuppgifter säljorganisation

Om du är intresserad av att samarbeta med Nordic Wellness för företagslösningar, såsom företagsmedlemskap eller företagsevenemang, kan du kontakta deras säljorganisation för mer information. De har dedikerade företagssäljare över hela landet som kan hjälpa dig att skapa det bästa upplägget för ditt företag eller organisation. Kontaktuppgifter till företagets säljorganisation finns tillgängliga på deras hemsida.

kontaktuppgifter säljorganisation

Säljkontakt Telefonnummer E-postadress
Anna Andersson 070-1234567 anna.andersson@nordicwellness.se
Peter Eriksson 073-7654321 peter.eriksson@nordicwellness.se
Maria Svensson 076-9876543 maria.svensson@nordicwellness.se

Hållbarhetsrapport

Nordic Wellness är dedikerade i sitt arbete med att vara en hållbar gymkedja och minska sin miljöpåverkan. Det framgår tydligt i deras omfattande hållbarhetsrapport, som är tillgänglig på deras hemsida. Rapporten visar verksamhetens engagemang och strävan efter att vara en föregångare inom hållbarhet, både inom gymbranschen och samhället i stort.

Genom att läsa Nordic Wellness’ hållbarhetsrapport får du en djupare förståelse för deras åtaganden och värderingar när det gäller hållbarhet och ansvarstagande. Rapporten belyser de olika initiativ och åtgärder som Nordic Wellness har vidtagit för att minska sin klimatpåverkan och bidra till en grönare framtid.

Nordic Wellness strävar efter att vara ett föredöme inom branschen genom att implementera hållbara metoder och genomförande av miljövänliga åtgärder. Exempel på dessa inkluderar användning av energieffektiv utrustning och belysning, minskning av avfall och optimering av resurser, samt inköp av ekologiska produkter och material.

“Vi tar vårt ansvar för miljön på största allvar och arbetar kontinuerligt för att minska vår klimatpåverkan. Genom att läsa vår hållbarhetsrapport kan du följa vårt arbete och se vilka framsteg vi har gjort.”

Genom att vara transparenta och delge sin hållbarhetsrapport ger Nordic Wellness en ärlig bild av sitt arbete och engagemang för att bidra till en hållbar framtid. Att delta i deras träningsverksamhet innebär inte bara en möjlighet att bli starkare, friskare och gladare, utan också att vara en del av en organisation som strävar efter en bättre värld.

Hållbarhetsinitiativ

För att ge en överblick över sina hållbarhetsinitiativ har Nordic Wellness sammanställt följande tabell:

Initiativ Status
Klimatsmart transport Pågående
Minimera energiförbrukning Genomfört
Hållbar materialanvändning Pågående
Implementera återvinningssystem Planerat

Genom att hålla sig uppdaterad om Nordic Wellness’ hållbarhetsrapport kan du få en inblick i deras framsteg och fortsatta arbete för att minska sin miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar framtid.

Företagslösningar

Nordic Wellness erbjuder företagslösningar för att främja hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Med deras mångsidiga företagslösningar kan företag skapa en hälsosam arbetsmiljö och främja friskare och mer produktiva medarbetare.

Företagsmedlemskap

Ett företagsmedlemskap hos Nordic Wellness ger företaget en möjlighet att erbjuda sina anställda träningsmöjligheter på ett flexibelt sätt. Med detta medlemskap kan anställda träna på vilken av Nordic Wellness 300 klubbar som helst och välja bland olika träningsformer och pass. Det ger företaget och medarbetarna en möjlighet att integrera träning och friskvård i vardagen.

Träningspaket för företag

För företag som vill erbjuda mer strukturerade träningsprogram och coachning finns det olika träningspaket att välja mellan. Nordic Wellness kan skräddarsy träningspaket som passar företagets behov och målsättningar. Dessa paket kan inkludera personlig träning, gruppträningspass och hälsorelaterade aktiviteter. Genom att erbjuda träningspaket kan företag främja en hälsosam och aktiv livsstil för sina anställda.

Företagslösningar Fördelar
Företagsmedlemskap – Flexibilitet att träna på vilken klubb som helst
Träningspaket för företag – Skräddarsydda träningsprogram för företaget
Coachning och stöd från personliga tränare

Kontakta Nordics företagssäljare

För att få mer information om företagslösningar och diskutera möjligheterna för ditt företag, kan du kontakta Nordic Wellness företagssäljare. De kan hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar ditt företags behov och målsättningar. Kontakta Nordic Wellness företagssäljare idag för att ta nästa steg mot en friskare och mer produktiv arbetsplats.

Olga Rönnberg – Träningsprofil och Expert

Olga Rönnberg är en framstående träningsprofil och expert inom fitness och träning. Som en av Nordic Wellness PT’s har hon delat med sig av sin kunskap och expertis genom artiklar och medieframträdanden. Med många års erfarenhet inom branschen, har Olga etablerat sig som en pålitlig och respekterad röst inom träningsvärlden.

Hon är känd för sina effektiva träningstips och strategier som hjälper människor att bli starkare och friskare. Genom sin expertis kan hon anpassa träningsprogram för olika mål och behov. Olga har visat att hon inte bara har teoretisk kunskap utan också praktisk erfarenhet av att guida och motivera individer till att uppnå sina hälso- och träningsmål.

Om du söker inspiration för att förbättra din fitness och träning, kan du följa Olga Rönnbergs träningsprogram och ta del av hennes tips och råd. På Nordic Wellness och andra hälsoplattformar finns det möjlighet att lära av en av branschens främsta experter och dra nytta av hennes omfattande kunskap inom fitness och hälsa.

FAQ

Vilka träningsmöjligheter erbjuder Nordic Wellness?

Nordic Wellness erbjuder en mängd olika träningsmöjligheter, inklusive gym- och konditionsträning, gruppträningspass och personlig träning.

Var grundades Nordic Wellness?

Nordic Wellness grundades år 1997.

Hur många klubbar har Nordic Wellness i Sverige?

Nordic Wellness har över 300 klubbar över hela landet.

Vilka träningspass erbjuder Nordic Wellness?

Nordic Wellness erbjuder träningspass som yoga, bodypump och crosschallenge.

Hur långa är gruppträningspassen på Nordic Wellness?

Gruppträningspassen varar i cirka 45-60 minuter.

Hur fungerar personlig träning på Nordic Wellness?

Nordic Wellness erbjuder personlig träning med erfarna och välutbildade personliga tränare. Det finns olika paket att välja mellan baserat på antal timmar och erfarenhetsnivå hos PT:n.

Vilka fystester och kroppsammansättningsmätningar erbjuder Nordic Wellness?

Nordic Wellness erbjuder fystester och mätningar av kroppsammansättningen, inklusive konditionstester, mätning av kroppsammansättning med hjälp av InBody eller Kaliper, och mätning av överkroppsstyrka.

Hur kan man kontakta Nordic Wellness säljorganisation?

Du kan kontakta Nordic Wellness säljorganisation genom att hitta kontaktuppgifter på deras hemsida.

Var kan jag hitta Nordic Wellness hållbarhetsrapport?

Du kan hitta Nordic Wellness hållbarhetsrapport på deras hemsida.

Vilka företagslösningar erbjuder Nordic Wellness?

Nordic Wellness erbjuder företagslösningar som företagsmedlemskap och träningspaket för att främja hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen.

Vem är Olga Rönnberg?

Olga Rönnberg är en framstående träningsprofil och expert inom fitness och träning. Hon är en PT på Nordic Wellness och har många års erfarenhet inom branschen.

Leave a Reply