Skip to main content

Trademax har gjort det till sin mission att förändra sättet vi shoppar möbler online. Med sitt breda utbud av prisvärda och trendiga alternativ har de blivit en pionjär inom online möbelshopping i Sverige. Men hur har de lyckats revolutionera branschen och erbjuda kunderna sådana fantastiska priser?

Trademax började sin resa redan 2008 med en tydlig vision – att erbjuda högkvalitativa möbler till låga priser genom att eliminera onödiga mellanhänder. Genom att skära bort dessa extra steg kan de hålla sina kostnader nere och erbjuda sina kunder oslagbara priser.

Men det handlar inte bara om priset. Trademax lägger också stor vikt vid att erbjuda trendiga alternativ som passar alla olika inredningsstilar. Deras sortiment inkluderar allt från soffor och sängar till matbord och heminredning, och du kan vara säker på att hitta produkter som passar både din stil och din budget.

Med över 280 000 nöjda kunder och ett rykte för att erbjuda prisvärda möbler av hög kvalitet har Trademax verkligen gjort sitt namn värt att minnas inom möbelbranschen.

Nyckelpunkter:

 • Trademax erbjuder prisvärda och trendiga möbler online.
 • Genom att eliminera mellanhänder kan de erbjuda låga priser.
 • Sortimentet omfattar allt från soffor och sängar till heminredning.
 • Trademax har över 280 000 nöjda kunder och ett gott rykte inom branschen.

Sortimentet på Trademax.se

Trademax erbjuder ett brett sortiment av möbler och inredning på sin webbplats. Här hittar du allt från soffor, sängar och matbord till olika typer av heminredning. Företagets fokus ligger på kvalitet och design samtidigt som priserna är överkomliga för kunderna. På Trademax.se kan du enkelt hitta och köpa de produkter som passar just din inredningsstil och budget.

Trademax har ett omfattande sortiment av möbler för alla rum i hemmet. Du kan hitta bekväma soffor och fåtöljer för vardagsrummet, sängar och madrasser för sovrummet, matbord och stolar för matrummet, och mycket mer. Dessutom erbjuder Trademax ett stort urval av heminredning, inklusive belysning, mattor, gardiner, och dekorationer för att komplettera din inredning.

Inredning för alla stilar och budgetar

Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk stil eller en klassisk, tidlös design, har Trademax något för dig. Du kan bläddra igenom deras sortiment och filtrera produkterna efter pris, färg, material och stil för att hitta exakt vad du letar efter. Med Trademaxs överkomliga priser kan du skapa din dröminredning utan att spräcka budgeten.

Trademax strävar efter att erbjuda möbler och inredning av hög kvalitet till bra priser. Deras produkter är noga utvalda för att möta kundernas behov och krav på både funktionalitet och stil. Oavsett om du inreder ett helt nytt hem eller bara vill förnya några möbler och accessoarer, kan du lita på att Trademax har det du söker.

“Trademax erbjuder ett fantastiskt sortiment av möbler och inredning. Jag var imponerad av deras breda urval och prisvärda alternativ. Jag hittade precis det jag letade efter till mitt vardagsrum och sovrum. Leveransen var snabb och produkterna var av utmärkt kvalitet. Jag rekommenderar definitivt Trademax till alla som behöver inreda sitt hem!”

– Emma, nöjd kund

Oavsett om du är på jakt efter en ny soffa, ett elegant matbord eller vackra dekorationer till ditt hem, är Trademax det perfekta stället att börja din sökning. Besök deras webbplats och utforska deras breda sortiment av möbler och inredning idag!

Kundomdömen om Trademax

Enligt kundomdömen på olika plattformar finns det en blandad uppfattning om Trademax. Vissa kunder är mycket nöjda med kvaliteten på produkterna, snabb leverans och bra kundservice. Andra kunder har däremot haft problem med leverans, felaktiga produkter eller dålig kundservice. Det är viktigt att notera att omdömen kan variera och att företaget strävar efter att förbättra sig och uppnå 100% nöjdhet från sina kunder.

För att ge dig en bättre förståelse för kundomdömen om Trademax, nedan finns en sammanställning av några recensioner från olika källor:

Kundomdömen Positivt Negativt
Trustpilot “Jag är mycket nöjd med mina köp från Trademax. Leveransen var snabb och möblerna var av hög kvalitet.” “Produkterna jag fick var defekta och jag hade svårt att få hjälp från kundtjänst.”
Pricerunner “Trademax erbjuder bra priser och ett brett sortiment. Jag har handlat flera gånger och är nöjd varje gång.” “Leveransen var försenad och det var svårt att få information om statusen.”
Facebook “Jag älskar mitt nya matbord från Trademax! Det var enkelt att beställa och leveransen kom i tid.” “Jag fick fel produkt och det tog lång tid att få hjälp från kundtjänst.”

Baserat på ovanstående kundrecensioner kan vi se att Trademax har både nöjda och missnöjda kunder. Det är viktigt att notera att omdömen kan variera och att det är viktigt att läsa flera recensioner och ta allt i beaktning när man gör en bedömning. Trademax strävar efter att förbättra sig och säkerställa att varje kund är 100% nöjd med sin upplevelse.

Fördelar med att välja Trademax

Att välja Trademax för sina möbelinköp har flera fördelar. För det första erbjuder företaget ett stort utbud av prisvärda möbler och inredning, vilket gör det möjligt för kunder att hitta produkter som passar deras stil och budget.

Dessutom har Trademax en enkel och användarvänlig webbplats som gör det lätt att navigera och hitta de önskade produkterna. Genom att använda olika filtreringsalternativ och sökfunktionen kan kunder snabbt bortse från de möbler som inte motsvarar deras behov. Webbplatsens användarvänlighet skapar en smidig och bekväm möbelshoppingupplevelse.

Trademax värdesätter sina kunders nöjdhet och strävar efter att erbjuda bra kundservice. Om kunder skulle stöta på några problem eller ha frågor, finns det flera sätt att komma i kontakt med företagets kundtjänst. Detta inkluderar telefon, e-post och chatt. Kunder kan känna sig trygga i att Trademax kommer att göra sitt bästa för att lösa eventuella problem och ge snabba och effektiva svar på kunders frågor.

En ytterligare fördel med att välja Trademax är företagets engagemang för kvalitet och hållbarhet. Trademax strävar efter att erbjuda möbler och inredning av hög kvalitet, tillverkade av material som är hållbara och miljövänliga. Kunder kan vara säkra på att deras inköp på Trademax.se är både prisvärda och hållbara.

fördelar med att välja Trademax

Fördelar med att välja Trademax:
Kategori Fördelar
Prisvärda möbler och inredning Brett sortiment till låga priser
Användarvänlig webbplats Enkel navigering och filtrering
Bra kundservice Olika kontaktkanaler för snabba svar
Kvalitet och hållbarhet Produkter av hög kvalitet och miljövänliga material

Kundservice och support på Trademax.se

Trademax värdesätter sina kunder och erbjuder därför kundservice och support för att säkerställa en smidig och problemfri shoppingupplevelse. Företaget strävar efter att ge snabba och effektiva svar på kunders frågor och att lösa eventuella problem på bästa möjliga sätt.

För att kontakta kundtjänsten på Trademax har du flera alternativ:

 • Telefon: Du kan ringa till Trademax kundservice för att prata direkt med en representant.
 • E-post: Du kan skicka ett e-postmeddelande till Trademax kundservice för att få hjälp med dina frågor eller problem.
 • Chatt: Du kan använda chatten på Trademax webbplats för att kommunicera direkt med en supportagent och få svar i realtid.

Oavsett vilket sätt du väljer att kontakta kundservice på Trademax kan du förvänta dig professionell och vänlig service. Företaget strävar efter att ha en hög tillgänglighet och att svara på alla förfrågningar så snabbt som möjligt.

Leverans och retur på Trademax.se

Trademax erbjuder bekväm och pålitlig leverans av sina produkter till kunder över hela Sverige. Oavsett om du bor i storstad eller på landsbygden kan du få dina möbler och inredningsprodukter levererade direkt till din dörr.

För att säkerställa en smidig leverans är det viktigt att läsa igenom leveransvillkoren på Trademaxs webbplats innan du genomför ditt köp. Här kan du få information om leveranstider, eventuella extra kostnader och andra viktiga detaljer för att undvika missförstånd eller överraskningar.

Trademax strävar efter att erbjuda enastående kundservice, och om det skulle uppstå några frågor eller problem med din leverans är deras supportteam alltid redo att hjälpa till. Genom att kontakta kundservice kan du få ytterligare information om statusen för din leverans eller få svar på eventuella frågor du kan ha om leveranskvalitet och hantering.

Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning erbjuder Trademax också returer och en generös ångerrätt. Genom att följa de instruktioner och riktlinjer som ges på webbplatsen kan du enkelt returnera produkten och få återbetalning eller utbyte om det behövs.

Viktiga punkter att komma ihåg:

 • Läs igenom leveransvillkoren noga innan du genomför ditt köp.
 • Kontakta kundservice om du har frågor eller behöver hjälp med din leverans.
 • Följ företagets returpolicy och instruktioner för att smidigt returnera produkter.

Med Trademax kan du vara trygg med att din leverans kommer att hanteras på ett professionellt sätt och att företaget tar ansvar för kundnöjdhet genom sin generösa ångerrätt. Utforska deras sortiment idag och välj de perfekta möblerna och inredningsprodukterna för ditt hem!

Prisjämförelse med andra möbelaffärer

Trademax konkurrerar med andra möbelaffärer på marknaden. De främsta konkurrenterna inkluderar Chilli, vidaXL och Trendrum.se. Det finns olika faktorer att överväga vid prisjämförelser, inklusive sortiment, kvalitet, leveranstid och kundservice. Det kan vara bra att jämföra priser och läsa kundomdömen för att göra en informerad köpbeslut.

Prisjämförelse mellan Trademax och andra möbelaffärer

Prisjämförelse

Möbelaffärer Sortiment Kvalitet Leveranstid Kundservice
Trademax Brett sortiment av prisvärda och trendiga möbler och inredning God kvalitet till överkomliga priser Varierande beroende på produkt och plats Bra kundservice som strävar efter att lösa eventuella problem
Chilli Stort sortiment av möbler och inredning till konkurrenskraftiga priser Blandade recensioner om kvaliteten på produkterna Vanligtvis snabb leverans Bra kundservice men vissa kunder har klagat på svarstider
vidaXL Varierande sortiment av möbler och inredning samt andra produkter Svårbedömd kvalitet baserat på mixed recensioner Varierande beroende på produkt och plats Bra kundservice men vissa kunder har haft problem med leveranser
Trendrum.se Stort utbud av möbler och inredning för olika stilar och preferenser Generellt god kvalitet på produkterna Vanligtvis snabb leverans Bra kundservice med positiva recensioner om bemötande

Vanliga kundfrågor om Trademax

Här är några vanliga frågor som kunder kan ha om Trademax:

 1. Hur kan jag kontakta Trademax kundservice?

  Du kan kontakta Trademax kundservice genom telefon, e-post eller chatt. Besök Trademax.se för mer information om kontaktuppgifter.

 2. Hur lång är leveranstiden för Trademax möbler?

  Leveranstiden för Trademax möbler varierar beroende på produkten och leveransadressen. Vanligtvis tar det ca 3-10 arbetsdagar. Du kan läsa mer om leveranstider på Trademax.se.

 3. Finns det möjlighet att returnera eller ångra mitt köp?

  Ja, Trademax erbjuder returer och ångerrätt för sina kunder. Du kan returnera oanvända produkter inom 14 dagar från det att du mottagit dem. Besök Trademax.se för mer information om deras returpolicy.

 4. Har Trademax några fysiska butiker?

  Ja, Trademax har flera fysiska butiker runt om i Sverige. Du kan besöka deras webbplats för att hitta en butik nära dig.

Exempel på vanliga frågor om Trademax:

“Är Trademax möbler av hög kvalitet?”

“Hur fungerar prissättningen på Trademax?”

“Kan jag beställa monteringsservice för mina möbler?”

Säkerhet och förtroende på Trademax.se

Vid möbelshopping är säkerhet och förtroende viktiga faktorer för kunderna. Trademax är medvetna om detta och arbetar aktivt för att garantera en trygg och pålitlig köpupplevelse på deras webbplats, Trademax.se.

Trademax lägger stor vikt vid att skydda sina kunders personliga information och betalningsuppgifter. För att uppnå detta har företaget implementerat strikta säkerhetsåtgärder. Genom att använda den senaste tekniken och följa branschstandarder säkerställer Trademax att all information som skickas till och från deras webbplats krypteras och förblir konfidentiell.

Utöver säkerhetsaspekterna använder Trademax också pålitliga och säkra betalningsmetoder. Genom att samarbeta med etablerade betalningsleverantörer erbjuder Trademax sina kunder trygga och smidiga transaktioner.

Förtroende är nyckeln till en lyckad köpupplevelse

När det gäller onlineshopping är förtroende avgörande för att kunderna ska känna sig bekväma att handla. Trademax har byggt upp ett gott rykte och förtroende bland sina kunder genom att erbjuda högkvalitativa produkter och en pålitlig service.

“Trademax är kända för sitt åtagande att leverera produkter av högsta kvalitet till sina kunder. Jag har handlat flera gånger från dem och har alltid blivit imponerad av den utmärkta kvaliteten på möblerna och den snabba och pålitliga leveransen.” – Emma, nöjd kund

Kunder som väljer att handla på Trademax.se kan vara säkra på att de kommer att få produkter av högsta kvalitet och att deras köp kommer att behandlas med omsorg och professionalitet.

Säkerhetsåtgärder på Trademax.se Fördelar för kunderna
Kryptering av personlig information och betalningsuppgifter Trygg och konfidentiell hantering av kunddata
Användning av säkra betalningsmetoder Bekväma och pålitliga transaktioner
Strikt efterlevnad av säkerhetsstandarder och riktlinjer Trygg och pålitlig purchases på webbplatsen

Trademax strävar efter att skapa en trygg och pålitlig plattform för sina kunder. Genom att sätta säkerhet och förtroende i fokus kan Trademax fortsätta att erbjuda en positiv och pålitlig möbelshoppingupplevelse online.

Tips för framgångsrik möbelshopping på Trademax.se

Här är några tips som kan hjälpa dig att ha en framgångsrik möbelshoppingupplevelse på Trademax.se:

 1. Gör en lista över dina behov och önskemål: Innan du börjar leta efter möbler, ta dig tid att reflektera över vilka behov och önskemål du har. Vilka rum vill du möblera? Vilken stil gillar du? Hur mycket utrymme har du? Genom att göra en lista över dina krav blir det lättare att hitta produkter som matchar.
 2. Jämför priser och produkter: Trademax erbjuder ett brett sortiment av möbler och inredning. Ta dig tid att jämföra priser och produkter för att hitta det bästa alternativet för dig. Tänk också på att kolla in eventuella kampanjer och erbjudanden som kan göra ditt köp ännu mer förmånligt.
 3. Läs recensioner och kundomdömen: Innan du gör ditt val kan det vara bra att läsa recensioner och kundomdömen om produkterna och Trademax som företag. Detta kan ge dig en bättre förståelse för kvaliteten på produkterna och kundservice.
 4. Kontakta kundtjänst vid frågor: Trademax erbjuder kundservice för att hjälpa sina kunder med eventuella frågor eller bekymmer. Om du är osäker på något, tveka inte att kontakta kundtjänsten för att få svar och vägledning.
 5. Läs igenom leverans- och returvillkoren: Innan du slutför ditt köp är det viktigt att läsa igenom leverans- och returvillkoren på Trademax.se. Detta hjälper dig att förstå hur lång leveranstiden kan vara och vilka möjligheter du har att returnera varor om de inte skulle motsvara dina förväntningar.

Följ dessa tips för att öka dina chanser att ha en smidig och framgångsrik möbelshoppingupplevelse på Trademax.se. Lycka till med dina inköp!

Erbjudanden och kampanjer på Trademax.se

Trademax erbjuder regelbundet olika typer av erbjudanden och kampanjer för sina kunder. Det kan vara rabatter på utvalda produkter, säsongsrea eller specialerbjudanden för nyregistrerade kunder. Genom att hålla koll på Trademaxs webbplats och nyhetsbrev kan du ta del av aktuella erbjudanden och spara pengar på dina inköp.

Några aktuella erbjudanden på Trademax.se:

 • * Upp till 50% rabatt på utvalda soffor
 • * Köp nu, betala senare – räntefri avbetalning i 12 månader
 • * Gratis frakt på alla köp över 1000 kr

Trademaxs erbjudanden och kampanjer ger dig möjlighet att göra bra affärer och hitta prisvärda möbler och inredning till ditt hem. Se till att hålla dig uppdaterad med de senaste erbjudandena genom att regelbundet besöka Trademaxs webbplats och prenumerera på deras nyhetsbrev.

Slutsats

Trademax är det ultimata online-destinationen för möbelshopping i Sverige. Med ett omfattande sortiment av prisvärda och trendiga möbler och inredning, är det enkelt för kunder att hitta de perfekta objekten för att förvandla sitt hem. Genom att erbjuda produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, ger Trademax sina kunder möjligheten att skapa den stil de strävar efter utan att spräcka budgeten.

Kunder kan förvänta sig en sömlös och bekväm beställningsprocess på Trademax.se. Hemsidan är användarvänlig och erbjuder enkel navigering för att snabbt hitta de önskade produkterna. Dessutom erbjuder Trademax snabb och pålitlig leverans över hela Sverige, vilket gör att kunderna kan njuta av sina nya möbler inom kort tid efter beställningen.

Trademax sätter kundernas nöjdhet i fokus och erbjuder en generös returpolicy för de fall då kunderna inte är helt nöjda med sina inköp. Detta ger kunderna trygghet och förtroende för att handla på Trademax, med vetskapen att de kan returnera produkter som inte lever upp till deras förväntningar eller behov.

I slutsats kan sägas att Trademax är det självklara valet för prisvärda, trendiga och kvalitativa möbler och inredning på nätet i Sverige. Med sin enkla beställningsprocess, pålitliga leverans och generösa returpolicy skapar Trademax en positiv köpupplevelse för alla möbelshoppande kunder. Ta dig an tipsen för framgångsrik möbelshopping på Trademax.se och gör ditt nästa möbelinköp till en njutbar och tillfredsställande upplevelse.

FAQ

Vilken typ av möbler och inredning erbjuder Trademax?

Trademax erbjuder ett stort sortiment av prisvärda och trendiga möbler och inredning online. Här hittar du allt från soffor, sängar och matbord till olika typer av heminredning.

Finns det några kundomdömen om Trademax?

Ja, enligt kundomdömen på olika plattformar varierar uppfattningen om Trademax. Vissa kunder är mycket nöjda med kvalitet, snabb leverans och bra kundservice. Andra har däremot haft problem med leverans, felaktiga produkter eller dålig kundservice.

Vilka fördelar finns det med att välja Trademax för möbelinköp?

Fördelarna med att välja Trademax inkluderar ett stort utbud av prisvärda möbler och inredning som passar olika stilar och budgetar. Webbplatsen är enkel att navigera och erbjuder användarvänlighet. Dessutom strävar företaget efter att erbjuda bra kundservice och se till att kunderna är nöjda med sina inköp.

Hur kan jag kontakta Trademax kundtjänst?

Du kan komma i kontakt med Trademax kundtjänst via telefon, e-post eller chatt. Företaget erbjuder support för att hjälpa kunder med eventuella frågor eller problem.

Vilka leverans- och returalternativ erbjuder Trademax?

Trademax erbjuder leverans av sina produkter till kunder över hela Sverige. Leveranstiden kan variera beroende på produkten och platsen. Företaget accepterar också returer och erbjuder ångerrätt för kunder som inte är nöjda med sina inköp.

Vilka är Trademax konkurrenter på marknaden?

Trademax konkurrerar med andra möbelaffärer som Chilli, vidaXL och Trendrum.se.

Hur säker är det att handla på Trademax.se?

Trademax värdesätter säkerhet och förtroende hos sina kunder. Företaget har implementerat säkerhetsåtgärder för att skydda kunders personliga information och betalningsuppgifter. Dessutom använder Trademax säkra och pålitliga betalningsmetoder.

Vilka tips finns det för en framgångsrik möbelshoppingupplevelse på Trademax.se?

För en framgångsrik möbelshoppingupplevelse på Trademax.se, se till att hålla koll på aktuella erbjudanden och kampanjer, använda filtreringsalternativ för att hitta produkter som passar din stil och budget, och läs noggrant igenom beskrivningar och mått för att välja rätt produkt.

Erbjuder Trademax några speciella erbjudanden och kampanjer?

Ja, Trademax erbjuder regelbundet olika typer av erbjudanden och kampanjer för sina kunder, inklusive rabatter på utvalda produkter, säsongsrea och specialerbjudanden för nyregistrerade kunder.

Leave a Reply